Son dakika... Erdoğan'ın koruma ekibi kaza geçirdi: Bir acı haber daha

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın koruma ekibi, Şırnak İdil'de trafik kazası geçirdi. Kazada 2 polis memuru şehit oldu.

GİRİŞ 14.03.2024 09:27 GÜNCELLEME 14.03.2024 09:28
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Kaza, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Şırnak’taki programının ardından meydana geldi. Saat 15.00 sıralarında Cizre Nusaybin Karayolu Çığır Köyü mevkinde Nusaybin istikametine seyir halinde olan Almanya uyruklu K.D yönetimindeki DU HZ 79 plakalı karavan ile aynı yönden gelen polis ekibini taşıyan 73 EB 734 plakalı otomobil çarpıştı.

Kazada Şırnak’ta görevli polis memuru Fırat Der hayatını kaybetti. Polis memurları O. K. ve İ.D. yaralandı. Yaralılar Cizre Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ERDOĞAN'DAN AÇIKLAMA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Mardin'deki mitingi sırasında, “Şırnak ziyaretimizin ardından yaşanan trafik kazasında hayatını kaybeden Fırat Der’e Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun inşallah. Yaralı memurlarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.

ŞEHİT SAYISI YÜKSELDİ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Şırnak'taki kazada polis memuru İlker Duran'ın da şehit olduğunu açıkladı.

Şırnak’ta trafik kazasında bir polis memuru şehit olurken, iki polis memuru da yaralanmıştı.

Bakan Yerlikaya yaptığı açıklamada kazada yaralanan İstihbarat Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli Polis Memuru İlker Duran'ın da şehit olduğunu açıkladı.

Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Milletimizin başı sağ olsun. Şırnak İstihbahrat Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli Polis Memuru İlker Duran, Şırnak ili Nusaybin Yolu istikametinde görevli oldukları araç ile geçirdiği trafik kazası sonucu şehit olmuştur. Şehidimize Allah'tan rahmet; kederli ailesine, kahraman emniyet teşkilatımıza ve milletimize başsağlığı diliyorum. Makamı âli olsun" dedi.

KAYNAK: İHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 33
  • Kul 1 ay önce Şikayet Et
    Allah kardeşlerimize rahmetiyle muamele eylesin.Mekanları cennet makamları âli olsun.Geride bıraktıkları Anne,baba eş ve çocuklarına sabr-ı cemîl hayırlı ve uzun ömürler ihsan etsin...
    Cevapla
  • Arkut 1 ay önce Şikayet Et
    Karavan araştırılır inşallah, Polislerimize Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • Pehlül aslan 1 ay önce Şikayet Et
    Mevlam rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
    Cevapla
  • Melis 1 ay önce Şikayet Et
    Ölümlü dünya...yeri cennet olsun...
    Cevapla
  • gökdereli 1 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin, artık bu mitinglere bir son verilsin bu ülkede bir dünya masraf bir şehir o gün için alt üst oluyor ne gerek var medyadan herkes söyliyeceğini söylüyor zaten herkesin elinde akıllı telefon var tüm haberler takip ediliyor zaten
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Özel'i kabulüne ilişkin açıklama
Üsküdar’da feci olay: Beton pompası apartmanın üzerine devrildi! 2 balkon çöktü