Mardin'de midibüs ile TIR çarpıştı: 18 yaralı

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde özel halk otobüsü olarak kullanılan midibüsü ile TIR'ın çarpıştığı kazada 18 kişi yaralandı.

GİRİŞ 06.04.2024 14:03 GÜNCELLEME 06.04.2024 17:13
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde gerçekleşen kaza, sabah saatlerinde Güney Çevre Yolu'nda meydana geldi. Sürücülerinin isimleri ve plakaları öğrenilmeyen TIR ile yolcu midibüsü, Şenyurt Caddesi üzerindeki Akkalın köyü kavşağında çarpıştı.

Kazada sürücüler ile midibüsteki 16 yolcu yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, Muhammed Şükrü S., Kasım Ç., Semanur S., Halime A., Bilal B., Muhammed C., İslam C., Nisanur K., Mehmet C., Hazal D., Zeynep Ş., Asmin D., Esra Y., Eren E., Baver E., Rojin G., Fidan G. ve Azat G., ilk müdahalenin ardından Kızıltepe Devlet Hastanesi ile özel hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. 

Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    kızıltepe artık hizmet göremeyecek halk bindiği dalı kesti idolojik tavırları yüzünden vatandaş belediyelerden hizmet göremiyordu tekrar aynı hatayı yaptılar.
    Cevapla
  • tusem 3 hafta önce Şikayet Et
    Belediyesi gitsin yardıma. Devletmzii beğenmiyorlar ya.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
TBMM'de Fransa'ya karşı bildiri! Tezkere kabul edildi...
Üsküdar’da feci olay: Beton pompası apartmanın üzerine devrildi! 2 balkon çöktü