Türkiye, Azerbaycan ve Gürcistan arasındaki gümrük anlaşması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla, Bakü- Tiflis- Kars Demiryolu Projesi Kapsamında Gümrük Transit İşlemlerinin Kolaylaştırılmasına Yönelik Ön Veri Değişimine İlişkin Anlaşma'nın onaylanması kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

GİRİŞ 07.04.2024 03:30 GÜNCELLEME 07.04.2024 10:57
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

18 Ağustos 2022 tarihinde Bakü'de imzalanan 'Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti, Azerbaycan Cumhuriyeti Hükümeti ve Gürcistan Hükümeti Arasında Bakü- Tiflis- Kars Demiryolu Projesi Kapsamında Gümrük Transit İşlemlerinin Kolaylaştırılmasına Yönelik Ön Veri Değişimine İlişkin Anlaşma'nın onaylanması kararı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı. 

 

 

KAYNAK: DHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • AngaralıMisafir 3 hafta önce Şikayet Et
    Karayolu üzerinden azerbayacana giriş yapılamıyor, pandemi bahanesi ile hala kapalı, akrabalar, aileler var gitmesi gereken, hrekes uçağa para bulamıyor. Artık bu karayoluna bir çözüm bulmaları gerekir. Kardeş ülke dedik ama saçma engeller çıkıyor.
    Cevapla
  • Emekli 41 3 hafta önce Şikayet Et
    Ermenileri Fransa kışkırtmasa zezgezur koridoru çoktan devreye girmişti.
    Cevapla
  • verme 3 hafta önce Şikayet Et
    ermeninlerin keyfini beklemek yerine baska yer de olur belki yol uzar amma sorun cikmaz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsviçre'de küstah saldırı! Selçuk Bayraktar'dan terör yandaşlarını çıldırtacak yanıt
Saraçhane provokasyonunda polislere kaldırım taşı atıldığı anlar ortaya çıktı!