“İnovasyon Seyahat Fonu” Programı ile gençleri yeniliklerle buluşturuyor

Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Sosyal İnovasyon Ajansı yürütücülüğünde Büyükşehir Belediyesi Genç Kültür Kart, Kariyer Destek Merkezi ve KONİNNT’in ortaklığında “İnovasyon Seyahat Fonu Programı” gerçekleşti.

“İnovasyon Seyahat Fonu” Programı ile gençleri yeniliklerle buluşturuyor
“İnovasyon Seyahat Fonu” Programı ile gençleri yeniliklerle buluşturuyor
GİRİŞ 01.05.2024 16:33 GÜNCELLEME 01.05.2024 16:35

Konya Büyükşehir Belediyesi ile Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) ortaklığıyla faaliyetlerini sürdüren Sosyal İnovasyon Ajansı’nda (SİA) ilçelerdeki üniversiteli gençler için “İnovasyon Seyahat Programı” düzenlendi.

Konya Büyükşehir Belediyesi Genç Kültür Kart, Kariyer Destek Merkezi ve KONİNNT’in paydaş olarak yer aldığı, Sosyal İnovasyon Ajansı yürütücülüğünde tasarlanan “İnovasyon Seyahat Fonu” programına merkez dışındaki 28 ilçeden başvurusu alınan 30 üniversiteli genç katıldı.

Gençlere yenilikçi vizyon-beceri kazandırmayı, Konya’da bulunan yenilikçi mekanları tanıtmayı hedefleyen programda; Konya Bilim Merkezi, Atmosfer Bosna, Kademe, Mevlâna Kalkınma Ajansı, Konya Innopark ve Kapsül Teknoloji Platformu gibi önemli noktaları ziyaret eden öğrenciler, sektördeki güncel gelişmeleri yerinde gözlemleme fırsatı yakaladı.

26 Nisan Dünya Fikri Mülkiyet Günü’nde gerçekleşen programda gençlerin; fikri mülkiyet, marka, tasarım, patent, kalkınma, girişimcilik konularında farkındalık kazanarak, Konya’da yürütülen çalışmalara ilişkin deneyim sahibi olması sağlandı.

Sosyal İnovasyon Ajansı bünyesinde tasarlanan bir sosyal girişim amacı olan KONİNNT,  Konya'daki yenilikçi kültürel mekanların tanıtılmasını, görünürlüğünü ve şehrin turizm potansiyelinin artırılmasını amaçlıyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi ile Necmettin Erbakan Üniversitesi ortaklığıyla kurulan Sosyal İnovasyon Ajansı, toplumsal sorunlara yenilikçi çözümler üretmek amacıyla faaliyetlerini sürdürüyor

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partili belediyede mobbing skandalı: Engelli personeli...
Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında 4 Emniyet görevlisi gözaltına alındı