Yunan'ın ölümü ittiği göçmenleri Türkiye kurtardı! Aralarında çocuklar da var

Kuşadası açıklarında, Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına geri itilen lastik bot içerisindeki 10'u çocuk 42 kaçak göçmen Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı. Kaçak göçmenlerin Aydın İl Göç İdaresi'ne teslim edilecek.

Yunan'ın ölümü ittiği göçmenleri Türkiye kurtardı! Aralarında çocuklar da var
Yunan'ın ölümü ittiği göçmenleri Türkiye kurtardı! Aralarında çocuklar da var
GİRİŞ 06.05.2024 20:06 GÜNCELLEME 06.05.2024 20:44
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Sahil Güvenlik komutanlığına dün saat 15.30'da Kuşadası ilçesi açıklarında lastik bot içerisinde bir grup kaçak göçmen olduğu ihbarı yapıldı.

Bölgeye sevk edilen Sahil Güvenlik botları Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına geri itilen lastik bot içerisindeki 10'u çocuk 42 kaçak göçmeni kurtardı.

Karaya çıkartılan kaçak göçmenlerin işlemlerinin ardından Aydın İl Göç İdaresi'ne teslim edileceği bildirildi.

KAYNAK: DHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Alaskamkuzey 1 hafta önce Şikayet Et
    aksam olmadan sinir dışı edilsin
    Cevapla
  • Aydemir. 1 hafta önce Şikayet Et
    Bizim sinirlar da güvenli yokmu elini sallayan geciyor. adamlar sinirlarini koruyorlar. Türkiye de gariban avrupaya geldilermi kral kesiliyorlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Arakan Ordusu'ndan Myanmar rejimine büyük darbe! Bölgedeki bütün üsler ele geçirildi
En çok endişe ettikleri bölgeyi açıkladı: 'Korkuyorum ki tarih yine tekerrür edecek'