Yer: Bodrum! Akdeniz foku gece kulübünde

Bodrum’da gece kulüplerinin olduğu bölgeye avlanmaya gelen Akdeniz foku, vatandaşlar tarafından cep telefonu kameralarıyla kaydedildi.

GİRİŞ 07.05.2024 16:21 GÜNCELLEME 07.05.2024 16:30
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yer alan Kumbahçe sahilinde faaliyet gösteren bir gece kulübünün iskelesinin önüne önceki gece Akdeniz foku geldi. 

Bölgedeki balıkları avlamaya gelen fok, balık sürüsünün peşinde oradan oraya yüzdü. Akdeniz fokunu fark eden mekandakiler kısa süreli şaşkınlık yaşadı.

Fokun avlanma anlarını heyecanla takip eden vatandaşlar, o anları kayıt altına aldı. Yaklaşık 15 dakika boyunca mekan önünde avlanan fok, daha sonra gözden kayboldu.

KAYNAK: İHA
Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR 2
  • TOROSKAPLANI01 1 hafta önce Şikayet Et
    Böyle haberler görüntüler mutluediyor dahada çoğalmasını diliyorum türü koruma altında özel bir canlı oldukça sevimli ve iyi bir yüzücü tabiki türlerin varoluşu eko sistemin devamı içinde önemli husus.
    Cevapla
  • zorbey 1 hafta önce Şikayet Et
    aman kac fok kardes,o bölge seni turistlere kebab diye yedirir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gazze'den korkunç haberler! İsrail gece boyu katliam yaptı!
Meteoroloji'den çok sayıda il için gök gürültülü sağanak uyarısı