İstanbul'un göbeğinde akılalmaz ihmal! Yol çöktü, işçi son anda kurtarıldı

Avcılar'da İSKİ'nin altyapı çalışması sırasında meydana gelen göçükte toprak altında kalan Erkan Yavuz isimli işçi, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

İstanbul'un göbeğinde akılalmaz ihmal! Yol çöktü, işçi son anda kurtarıldı
İstanbul'un göbeğinde akılalmaz ihmal! Yol çöktü, işçi son anda kurtarıldı
GİRİŞ 15.12.2025 22:53 GÜNCELLEME 15.12.2025 22:54

Yeşilkent Mahallesi G-103 Sokak'ta İSKİ ekiplerince yapılan altyapı çalışması sırasında yolda kısmen çökme meydana geldi.

Bu sırada, çalışma yapan işçilerden Erkan Yavuz göçük altında kaldı.

Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Erkan Yavuz, itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu bulunduğu yerden kurtarıldı.

Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Yavuz, hastaneye kaldırıldı.

Ekiplerce yoldaki göçüğün bulunduğu bölge güvenlik şeridiyle kapatıldı.

KAYNAK: AA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
  • Misafir 14 saat önce Şikayet Et
    Eko gelince yapar herşey güzel oluyormu
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika: Güllü'nün oğlu Tuğberk ifadeye çağrıldı
2025'in en çok nefret edilen insanları açıklandı! Netanyahu kaçıncı sırada?