PKK böyle vurmuş / HERON'dan VİDEO

Heronların, 7 şehit verdiğimiz Hantepe baskınının öncesini saniye saniye kaydettiği görüntülerin videosu Haber 7’ye de ulaştı. Taraf’ın yayınladığı ve gündeme bomba gibi düşen görüntüler ihaneti gözler önüne seriyor.

GİRİŞ 02.08.2010 19:05 GÜNCELLEME 02.08.2010 19:05
Bu Habere 175 Yorum Yapılmış

Taraf Gazetesi 20 Temmuz'da Hakkari'nin Çukurca llçesi'nde yedi askerin yaşamını yitirdiği Hantepe baskınının canlı görüntülerini yayınladı.

Hain saldırıdan 20 dakika önceye bölgeye giden insansız hava aracı Heron'un çektiği görüntülerin bir bölümü Haber 7'ye de ulaştı.

KURŞUN YAĞMURUNA TUTULUYOR

Genelkurmay Başkanlığı dahil saniye saniye 30 birime anından iletilen Heron'un çektiği görüntülerde mevzilere yaklaşan PKK'lıların, askerlerin üzerine attığı bombalar büyük gürültüyle patlıyor. Bu sırada kaçışan askerler, pusuya yatan PKK'lılar tarafından kurşun yağmuruna tutuluyor.

İşte o saldırı anı:

 

BİR SUBAY, DÖRT UZMAN VE İKİ ASKER

20 temmuz gecesi Hantepe Üs Bölgesi'ne düzenlenen kanlı baskında, Piyade Üsteğmen Çetin Aylar, Uzman Çavuş Turgay Yılmaz, Piyade Uzman Onbaşı Samet Yılmaz, Piyade Komando Uzman Çavuş Mesut Keklikçi, Piyade Uzman Çavuş Ayhan Say, Jandarma Komando Çavuş Serdar Yeşilyurt ve er Hakan Yutkun şehit olmuştu.

TSK İÇİNDE GÖRÜNTÜ DEPREMİ

Öte yandan Taraf, görüntüleri elde ettiği üst düzey askeri yetkililerin, bu götüntülerin TSK içinde deprem etkisi yarattığını yazdı. Askeri yetkililerin Taraf'a şunları söyledi: "Baskın yapılacak ihbarı alınıyor. Heron baskın yapılacak tepeye gönderiliyor. Baskın saniye saniye kaydediliyor. ama canlı görüntüyü gönderenler ne helikopter ne de uçak gönderiyorlar. Bu görüntülerden haberdar olan personel, yardım gönderilmeme sebebini soruşturuyor. Bize gerekçe hava şartları olarak açıklandı ama görüntülerden havanın açık olduğu görünüyor. Bölgedeki arkadaşlar da bu açıklamayı gerçeklerin saklanması olarak görüyorlar. Görüntülerde patlayan bombaların dumanları görünüyor. Hava o kadar açık. Bu videodan haberdar olan herkesin psikolojisi bozuk"

KAYNAK: HABER 7
YORUMLAR 175
  • varol demirci 13 yıl önce Şikayet Et
    insan evladı olmak lazım. bunu taraf gazetesi ortaya çıkarıyor aslında bu görüntüyü kaydeden heron operatörü resen çıkıp isan etmesi lazım hatta ordu hakkında dava açması lazımdı neyseki görüntü ortada izleyip şerefsilikleri görüyoruz
    Cevapla
  • ali halefoğlu 13 yıl önce Şikayet Et
    israil asıllı yahudiler. bu komutanlara güveniptemi türkiye israille savaşacaktı. allahtan akıllı çıktı hükümet yoksa ama biliyorlar canım kimin ne mal olduğunu işte bu gibi insanlar için evet diyecez.
    Cevapla
  • ebu_yusuf 13 yıl önce Şikayet Et
    nerdeee. uğur dündanr nerde varmı açıklamasını goren zıvanadan cıktıgını goren varmı kardeşlerı ıcın bunlar kolpa yaaa olan gariban gençlerimize oluyor
    Cevapla
  • orhan yaman 13 yıl önce Şikayet Et
    BU KADAR ALCAKLIK OLAMAZ. 30 noktada oturup 30 dakika film izler gibi cocuklarin ölümünü izleyen bir ordu!!! yaziklar olsun, hani nerde o anli-sanli komutanlar, Allahtan biz bu orduyu yönetenlerle savasa-mavasa girmiyoruz...
    Cevapla
  • harun demirci 13 yıl önce Şikayet Et
    pkk kürt örgütümü??. hayır pkk kürt örgütü değil Türk derin devletinin ve dış odakların oluşturduğu bir örgüttür . bu konuyu yakınımdaki miliyetiyiz diyen kişilere çok öncelerden söylediğimde bana kızıyorlardı. buyrun herşey ortada . evlatlarımız hainler tarafından öldürülüyor hainler derken pkk yı kastedmiyorum içimizdekilerden bahsediyorum ne olursa olsun onlar şehittir rabbim şefaatlerinden bizleri mahrum bırakmasın..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Suudilerden Türk şirkete 'çılgın' teklif! İspanyol, İtalyan ve Çinlileri geride bıraktı
Taksim'de gösteri olmayacak! İşte 1 Mayıs'ta kapanan yol ve güzergahlar...