Erkan Petekkaya'dan şok eden hamle! Kazandığı tüm parayı bağışladı...

1998'den beri oyunculuk hayatına devam eden ve performansı ile seyircinin gönlünde taht kuran Erkan Petekkaya'nın yaptığı hamle çok konuşuldu. Bir sosyal medya platformundan elde ettiği paranın tamamını bağış için kullanan Erkan Petekkaya, bu hareketi ile büyük takdir topladı.

Erkan Petekkaya'dan şok eden hamle! Kazandığı tüm parayı bağışladı...
Erkan Petekkaya'dan şok eden hamle! Kazandığı tüm parayı bağışladı...
GİRİŞ 20.05.2022 08:49 GÜNCELLEME 20.05.2022 08:49
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Ekranların sevilen ismi Erkan Petekkaya, yaptığı hamle ile herkesi şaşırtmayı başardı. Kazandığı paranın tamamını bağış yaparak değerlendiren Erkan Petekkaya, sosyal medyadan güzel tepkiler aldı. 

En son TV8 ekranında yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde 'Delikanlı Sadi' karakterindeki başarılı oyunculuk performansı ile adından çokça söz ettiren Erkan Petekkaya, sosyal medya platformundan elde ettiği gelirin tamamını Alzheimer Derneği’ne bağışladı. 

Güldür Güldür Show'un Yeter'inden şok açıklama: Hayata 1-0 yenik başladımGüldür Güldür Show yıldızından şok açıklama: Hayata 1-0 yenik başladım

Erkan Petekkaya

Petekkaya, insanların özel günlerinde, sevdiklerine hediye maksadı ile kutlama mesajlarını ve güzel dileklerini iletmek maksadı ile ünlü isimler aracılığı ile video mesaj gönderdikleri bir platforma katıldı. Bu platformdan kazandığı paranın tamamını ise bağış yaptığını açıkladı. Bu haber sosyal medya kullanıcılarının takdirini kazanmasını sağladı. 

Hazal Kaya'nın küf kokulu evine ilişkin son gelişme! 200 binlik tazminat davası...Hazal Kaya'nın küf kokulu evine ilişkin son gelişme! 200 binlik tazminat davası...

Oyuncu Erkan Petekkaya

ANNESİNİ ALZHEİMER'DEN KAYBETMİŞTİ 

Erkan Petekkaya'nın annesi Şerife Petekkaya'da Alzheimer hastalığından tedavi görüyordu. Tedaviler yetersiz kalınca, 2 sene önce Şerife Petekkaya hayatını kaybetti. 

Uraz Kaygılaroğlu'nun siyah ojeleri olay oldu! Tepki üstüne tepki...Uraz Kaygılaroğlu'nun siyah ojeleri olay oldu! Tepki üstüne tepki...

Erkan Petekkaya ve annesi Şerife Petekkaya

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 7
  • tunctunc 1 yıl önce Şikayet Et
    Bende annemi iki hafta önce kaybettim´Petekkayaya söyleyin haberi olsun.!!!
    Cevapla
  • tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    bir de arkolik kesim var vergi vermemek icin her pisligi yapan adres baska ulke diyen devlet dusmanlari bir de bu iyi ørnek karari sen ver
    Cevapla
  • Turgay 1 yıl önce Şikayet Et
    Nesli tükenen adam gibi adam
    Cevapla
  • Ertuğrul soygazi 1 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun adamın dibi sin erkan bey.
    Cevapla
  • Kör Kemal 1 yıl önce Şikayet Et
    Erkan bey cok begeniyorum cünkü fitil kullaniyor her gün ve ben bunu cok etkileyici buluyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İnanılmaz olay! Evsiz kişi bir yıl boyunca dolabından yiyecekleri böyle çaldı...
CHP'nin Saadet'e gönderdiği vekil dönüyor! Saadet Partisi grubu düşebilir