İbrahim Tatlıses'in eski eşinden çok konuşulacak şiddet açıklaması! Yıllar sonra ortaya çıktı

İbrahim Tatlıses'in resmi nikahlı ikinci eşi Ayşegül Yıldız'ın İngilizce öğretmeni Ülkü Gözen Stewart, öğrencisinin gördüğü şiddeti yıllar sonra anlattı. Stewart'ın açıklamaları sosyal medyada çok konuşuldu.

İbrahim Tatlıses'in eski eşinden çok konuşulacak şiddet açıklaması! Yıllar sonra ortaya çıktı
İbrahim Tatlıses'in eski eşinden çok konuşulacak şiddet açıklaması! Yıllar sonra ortaya çıktı
GİRİŞ 11.11.2022 12:43 GÜNCELLEME 11.11.2022 13:23
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Türk müziğinin ünlü isimlerinden İbrahim Tatlıses'le 2011 yılında dünya evine giren Ayşegül Yıldız hakkında çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı.

Yıldız'ın 2 yıl boyunca İngilizce öğretmenliğini yapan Ülkü Gözen Stewart, öğrencisinin evlilik süresince şiddete maruz kaldığını açıkladı.

Onur Akay'a özel açıklamalarda bulunan Stewart, söyledikleriyle sosyal medyanın en çok konuşulan başlıkları arasına girdi. 

'ÇOK ALIŞTIM'

Eski öğrencisi hakkında ilk kez konuşan Ülkü Gözen Stewart, yıllardır tanıdığı Ayşegül Yıldız'ın maruz kaldığı şiddet olayını şu sözlerle anlattı:

“Ayşegül bir defasında, Beşiktaş'taki evime geldiği gündü; ne babasından, ne dayısından, ne de aile içinde herhangi bir erkekten fiske dahi yememişken, 'İbrahim'le olduğumdan beri tokat, tekme, yumruk yiyorum ve çok alıştım. İbrahim Tatlıses iki hafta bana vurmamışsa kendimi aptal gibi hissediyorum' demişti.

'ÖZÜNDE ÇOK İYİ BİR İNSAN'

Ayşegül Yıldız ise öğretmeni Ülkü Gözen Stewart'ın söylediklerini boşta bırakacak cinsten açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz haftalarda eski eşi hakkında konuşan Yıldız: "İbrahim Bey ekranda yansıtıldığı gibi biri değil. Çok kibar biri. Bir insanın geçmişinde yaptığı hatalar sebebiyle yargılanmasını doğru bulmuyorum. Özünde çok iyi bir insan. Eğer yansıtıldığı gibi biri olsa neden insanlar yıllarca onunla beraber olsun. Ben hiç şiddet görmedim" cümlelerini kullandı.

Bilindiği üzere İbrahim Tatlıses, 2011'de ikinci kez nikah masasına oturmuş ve Ayşegül Yıldız'la evlenmişti. Bu evlilikten Elif Ada Tatlı adındaki kızları da dünyaya gelmişti. 

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 7
  • Trabzonsporlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Hiç ömrümde dinime imanıma bir kere olsun kasetini albümünü para verip almadım nasip etmedim. Çünkü bu vatandaşı bir türlü sevemedim içim öyle emretti
    Cevapla
  • Kerem 1 yıl önce Şikayet Et
    Normalde ibo gibi senden çok büyük ve pekte yakışıklı olmayan bir adama dönüp bakmazsın. O zaman geriye kalan tek seçenek parası için olmalı. O adamın vukuatları ortada iken evlenerek sen kaşınmış oldun.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunun gibi geçmisi sapik olan biriyle bilerek evlenirsen, hata sende
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Yüce ALLAH O sesi vermeseydi şöhret para olmasaydı bir garip vatandaş
    Cevapla
  • Mahmut Akar 1 yıl önce Şikayet Et
    Para kazanmak eğitimle olmalıdır. Topla popla vd saçmalıklarla değil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IBAN'la vergi kaçıran yandı! Her fiş için 3 bin 400 lira ceza
TFF 2. Lig'de ilginç maç! Beraberlik yetiyordu: İki takım da şut çekmedi