Yılan kendi kendini yerken görüntülendi

İngiltere'de evcil hayvan satan Pet Shop'ta bir yılan kendi kuyruğunu yerken görüntülendi. Pet Shop sahibi gördüğü manzara karşısında şaşkınlık yaşarken yılan ise kanlar içinde kaldı.

GİRİŞ 30.10.2012 17:28 GÜNCELLEME 31.10.2012 11:49
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Görüntülerde evcil hayvan satan bir Pet Shop'ta bulunan yılanın kendisini kuyruğundan ısırarak yemesi görülüyor. Bu görüntülerin internete yüklenmesi ile insanlar Hayvanlar alemindeki ilginç olaylardan birine daha tanık olmuş oldu.

DAHA ÖNCE DE BENZER BİR OLAY KAYDEDİLMİŞTİ

Karnı acıkan Reggie adındaki bir yılan kendi kuyruğunu başka bir yılan sanıp ısırınca başını fena halde derde sokmuştu. Hatasını anladığındaysa çok geç kalmıştı, çünkü kuyruğunu çenesinden kurtarması mümkün olmadı.

O yılan veterinere götürülmüştü ama kurtulamamıştı.

YILANLAR KUYRUĞUNU BAŞKA BİR YILAN SANABİLİYOR

Tedaviyi yapan veteriner, genellikle dar kafeslerde beslenen yılanlarda bu durumun yaşanabildiğini, kendi kuyruklarını başka bir yılan sanarak yemeye çalıştıklarını söyleyerek, evde yılan besleyenleri uyardı.

YORUMLAR 10
  • kent maraş 11 yıl önce Şikayet Et
    nokta-i nazar. ne kadar saçma bir haber insanlar birbirini yiyor da hayvan kendini yiyince çok mu komik hem nereden biliyorsunuz kendini yediğini belki bir hastalığı var(alerjisi var )tedavi uyguluyor.kangren olmuş bacağın kesilmesi gibi.
    Cevapla
  • ihsen emmi 11 yıl önce Şikayet Et
    son saniyelerde dikkatlice bakin cikarmaya calisiyor.... ...ama imkani yok. dislerinin yonunden dolayi zorladikce iceriye giriyor. zaten kanamis da zavalli. gavur da gitmis kamera almis cekiyor. ya kurtarmaya calis ya da kes kafasindan olerek kurtulsun zavalli. barbar bu sozde 'hayvanseverler'. bende hayvansever-insanseverim. sizi de alim o zaman bi kafese hapsedim. ara sira gelim yem verim izeleyeyim sizi. hah?
    Cevapla
  • minber 11 yıl önce Şikayet Et
    bence aç bırakılmış. bence hayvan aç bırakılmış hakan özer in dediği gibi tüm petshoplar ya kapatılmalı yada çok sıkı denetlenmeli
    Cevapla
  • HAKAN ÖZER 11 yıl önce Şikayet Et
    pet shoplar kapatılmalı. çünkü hayvanlar evlerde, kafeslerde, akvaryum yada suni ortamlarında değil, ALLAH'ın onlar için yarattığı doğadaki yuvalarında olmalı. sırf popilizim yapmak için hayvan sever gözüken insancıklara, pet shop sahiplerine, müşterilerine, bu kuruluşların varlığını sağlayan ve bu yolda nemalanan bütün insan taklitçilerine bu hayvana yapılan eziyetten misliyle ceza gelecektir rabbim katından.
    Cevapla
  • sinan durmuş 11 yıl önce Şikayet Et
    hz süleyman ve karınca hikayesi . hz süleyman alaah c.c. tarafından birçok yetkiyle donatılmıştı.hayvanlarla konuşur doğa olaylarına hükmederdi.ALLAH c.c ya bi gün demişki bu kainatın rızkını bi gün ben dağıtayım diye, ALLAH c.c ona demiş sen buna muktedir olamazsın.ısrar edince demiş ki bir karıncanın rızkını bi gün ver sonra gerisini verirsin demiş.hz süleyman bi karınca bulmuş ve ona demişki senin bi günlük rızkın nedir.o da 1 buğday der.hz süleyman karıncayı bi kavanoza koyar ve yanına 1 buğday koyup gider.yarın gelirki karınca budayın yarısını yemiş yarısı duruyo.karıncaya hani 1 buğday yerdin neden yarısı duruyo der.karıncada ona rızkımı rabbim verirken 1 tane idi o beni unutmaz ama sen beni unutabilirsin o yüzden yarısını yadim der.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
S&P, Fed'in ilk faiz indirimini aralıkta bekliyor
Çalışma süresinin en uzun olduğu ülkeler açıkladı!