Bakan'dan '14 Ağustos' yorumu

Başbakan Yardımcısı Şimşek, 14 Ağustos iddialarıyla ilgili olarak, “Herhangi bir tehdit yok ama gerekli önlemleri aldık” dedi.

GİRİŞ 14.08.2016 11:05 GÜNCELLEME 14.08.2016 11:12
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

CNN Türk’te Hakan Çelik’in sunduğu Hafta Sonu programına konuk olan Mehmet Şimşek günlerdir konuşulan 14 Ağustos konusu hakkında konuştu. 

Hakan Çelik’in “Bugün 14 Ağustos... Bugün bir şey mi olacak? Günlerdir yazılıyor çiziliyor... Vatandaşlar endişeleniyor“ şeklindeki sorusunu cevaplayan Şimşek, “Herhangi bir tehdit yok ama biz hükümet olarak gerekli önlemleri aldık” dedi.

GEREKLİ ÖNLEMLER ALINDI

Sosyal medyada bugün için (14 Ağustos) günlerdir dolaşan söylentilere yanıt veren Şimşek “Bundan aylar önce bu konu (siber saldırı) MGK’da ele alındı. Gereken önlemler masaya yatırıldı. Benim gönlüm rahat. Ben şahsen milletimize güveniyorum çünkü milletimiz hiçbir hazırlık olmadan belki dünyadaki en vahşi bir darbeyi hayatını riske atarak durdurdu. Dolayısıyla bu terör örgütünün gerçek resmi ortada. Milletimiz hazırlıklı diye güveniyorum. Devletimiz de hazırlıklı. Bir tehdit yok ama biz hükümet olarak gerekli önlemleri aldık” diye konuştu.

YORUMLAR 3
  • olacaga bak 7 yıl önce Şikayet Et
    biz seve seve Hak yolda vatan icin dinimiz icin şehit olmaya koşarak giderizde bu hainler gebermeyi goze alabilirmi? vatanini satan karisinida namusunuda satar satiliklari satanlarida hallederiz Allahin izniyle Allah buyuktur.
    Cevapla
  • Ferhat 7 yıl önce Şikayet Et
    Vatandaşın korktuğu yada endişelendiği felan yok. Olacak olan olur, ölen ölür kalanda intikamımızı alır ..
    Cevapla
  • 1rfan 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah (cc.) şu münafık zihniyete karşı yardımcımız olsun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Aliyev imzaladı... Azerbaycan ile Türkiye arasında gelirde çifte vergilendirme kaldırıldı
Tarım Kredi Kooperatif Market'ten 4-10 Mayıs'a özel indirim! Tarım Kredi Market kataloğu