Muhalefete ‘Gönül Köprüsü’ daveti

Geçen Ramazan ayında başlattığı Gönül Köprüsü projesini Kurban Bayramı’nda da sürdürecek olan AK Parti,muhalefeti de projeye katkıya çağırdı

Muhalefete ‘Gönül Köprüsü’ daveti
Muhalefete ‘Gönül Köprüsü’ daveti
GİRİŞ 19.08.2016 13:11 GÜNCELLEME 19.08.2016 13:11
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Birinci derecede terör ortamından etkilenen 12 ile yardım kampanyası kapsamında başlatılan “Gönül Köprüsü” projesi Kurban Bayramı'nda da sürdürülecek. Doğu ve Güneydoğudaki 12 ilde yapılacak olan yardımlar Kurban Bayramı'ndan 1 hafta önce başlayacak.

İŞ ADAMLARI BÖLGEYE

AK Parti kurmaylarının yanı sıra 100 kadar iş adamı ve sporcunun bölgeye giderek, hem yardımlarda bulunacağını hem de gönül köprüsünde görev alacağını söyleyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Müezzinoğlu, “Toplamda 12 bakanımız iş
adamlarımıza bölgede yatırımların teşvikiyle ilgili yeni teşvik eylem planını anlatacak” dedi.

TEŞVİKLER BAŞLIYOR

Müezzinoğlu, Doğu ve Güneydoğudaki projelerin aksamadan devam ettiğini söylerken, CHP ve MHP'den de destek istedi. Teşviklere yeni ilaveler bu dönemde de gündeme geleceğini belirten Müezzinoğlu, “15 gün sonra belli bir noktaya gelecek. CHP ve MHP ile de bir birliktelik yakalayabilirsek, orta ve uzun vadeli projeler daha farklı bir zenginliğe dönebilir” dedi.

HDP'YE DAVET YOK

Müezzinoğlu, 2 günlük gönül köprüsü programına, CHP ve MHP'nin il başkanlarını da davet etmeyi düşündüklerini söyledi. Müezzinoğlu, HDP'nin ise teröre karşı duruşu net olmadığı için davet edilmesinin söz konusu olmadığını söyledi.

YORUMLAR 2
  • Aşağılayan 7 yıl önce Şikayet Et
    Bakan bey. Onlarla siyaseten bile dostluk olmaz, siz de biliyorsunuz. Yine de yapmanız lazım, yapın.
    Cevapla
  • bozok 7 yıl önce Şikayet Et
    bir zamanlar kurumlardan TC isminin kaldrılması için öncü olan sn. bakan bu hatadan dönünüz. Burası Türkiye Cumhuriyetidir. Bir ülkede yaşayanlar o milletin ismiyle anılır. mesela amerikan fransız alman gibi. Burada yaşayan tüm vatandaşlarımızda Türktür. Ülkemizin adı Türkiye Cumhuriyetidir. Kurucusu Mustafa kemal Atatürk tür. Cumhurbaşkanı sn. Recep Tayyip Erdoğan dır. Ve ülkemizin bayrağına Tüğrk bayrağı denir. Ülkemiz kısaca T.C olarak yazılır. Bunlardan bu millet taviz verdiği anda karanlık çöker.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsviçre'de küstah saldırı! Selçuk Bayraktar'dan terör yandaşlarını çıldırtacak yanıt
Kadınların futbol maçında kavga çıktı! 7 kişi yaralandı...