Polise "İt" diyen Tuncay Özkan'a sert tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yolu kapattığı için kendisini uyaran polise ağır hakaretler edip "it" diyen CHP Milletvekili Tuncay Özkan'a canlı yayında sert tepki gösterdi.

GİRİŞ 09.04.2017 08:42 GÜNCELLEME 09.04.2017 11:45
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon'da miting aracıyla yolu kapattığı için kendisini uyaran polise ağır hakaretler eden CHP Milletvekili Tuncay Özkan için "Bu millet sana gereğini yapar" dedi.

"BENİMDE SÖYLEYECEK SÖZÜM VAR DA..."

24 Tv canlı yayınında konuşan Erdoğan, "Bu tabii, artık bunların sonunun geldiğinin alametidir. Benim de söyleyecek sözüm var da... Bu vatanın bir polisine sen "it" diyemezsin. O görevini yapıyor. Bu bir trafik polisidir büyük ihtimalle. Ona göre orada görevini yapıyor. Ve bu millet sana gereğini yapar. Ama bunlar bu halkın dilini yakalayamadılar." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 16
  • TÜRKİYEM 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar artik o istedikleri gibi at oynattiklari herseyi yapabildikleri donemlerin yavas yavas kapandigini bildikleri icin nereye saldiracaklarini sasiriyorlar..
    Cevapla
  • amin 7 yıl önce Şikayet Et
    polisimizin gururu yokmu hak etigi ceza vrrilsin polise uzatilan diler kurusun
    Cevapla
  • Kadir 7 yıl önce Şikayet Et
    Birakin iyice azsinlar.belalarini bulurlar.bunlar kaybettikce kuduruyorlar.kudurdukca kaybediyorlar.kazanan ulkemiz oluyor.zirlayip dursunlar bakalim.
    Cevapla
  • osman 7 yıl önce Şikayet Et
    iyice azıttılar bunların hırçınlaşması evetin bereketlenmesine vesile oluyor bir atasözü geçmez akçe kem söz mal sahibine aittir
    Cevapla
  • vatandas 7 yıl önce Şikayet Et
    boyle hain milletvekilleri olamaz gereken cezalarini gormeliler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig devi büyük oynuyor! Di Maria ve Hermoso
Yurt dışındaki Türk sayısı! Zirvedeki ülke şaşırttı