Demirtaş: İmam kadar ahlaklı değiller!

BDP'nin sivil namazlarını organize eden Übeydullah Özmen'in Bodrum'da bir kadınla yasak aşk görüntülerinin yayınlanmasına BDP Genel Başkanı Demirtaş'tan tepki var.

Demirtaş: İmam kadar ahlaklı değiller!
Demirtaş: İmam kadar ahlaklı değiller!
GİRİŞ 08.09.2011 11:40 GÜNCELLEME 10.03.2020 09:35
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

Dün Takvim gazetesinde yer alan ve özellikle Doğu ve Güneydoğu'da büyük ses getiren, Übeydullah Özmen'in yasak aşk görüntülerini değerlendiren BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, haberi yapan gazeteyi kınadığını belirtti.

Demirtaş, Akşam gazetesine verdiği demeçte "Haberi bu şekilde hazırlayan, bahsi geçen imam kadar ahlaklı olsun canımı yesin. Bu haberi yapan gazeteyi, muhabiri kınıyorum." diye konuştu.

BDP'NİN BAŞİMAMI BODRUM PLAJLARINDA / GALERİ

Haber 7

YORUMLAR 50
  • muhittin muhtar 12 yıl önce Şikayet Et
    imam os... cemaat sı....!. imamı böyle olan cemaati siz bir düşünün! aslında düşünmeyede gerek yok herşey ortada görebilene.. zekeriya beyaz bile bunun yanında harbiden imam gibi geliyor bana!
    Cevapla
  • Ercan İNCE 12 yıl önce Şikayet Et
    o zaman .... madem yorumlarda alınıyor bazı kürt kardeşlerimiz o zaman pkk ile aranıza mesafe koyup devletinize sahiip çıkın.demirtaş gibi yavuz hırsız ev sahibinii... misali davranmayınız.bizlerde biliyoruz içlerinizde çok değerli kürt kardeşlerimiz var.
    Cevapla
  • SİYAHNUR 12 yıl önce Şikayet Et
    YORUMLARIMIZA DİKKAT EDELİM. Ben bir Müslüman Türküm. kürt evliya yorumu yapan kardeşimizin bir şeyi iyi anlaması gerek. bdp denilen marksist dinsizliği savunan parti içerisinden dindar kürt kardeşlerimizi etki altına alabilmek için cahil cühela satılmış adamlarını din görevlisiymiş gibi göstermeye çalıştılar. sonunda oyunları tutmadı. objektifler sahtekarları meydana çıkardı. şimdi ben bir Türküm ve benim üstadım kürt olan üstadım Bediüzzeman Said Nursi'dir. yorumlarımızı alakası olmayan şeylere kasıtlı olarak yönlendirmeyelim lütfen. eleştirirken eleştirilen durumuna düşmeyiniz. saygılı olunuz.
    Cevapla
  • remzi 12 yıl önce Şikayet Et
    yanlış yorum. yanlış yorumları kınıyorum.kürt değil,PKK diyeceksiniz.kürtler böyle asilsizlığı yapmaz.kürtler onurlu namuzludur
    Cevapla
  • Ali Şahin 12 yıl önce Şikayet Et
    Sence ahlak nedir?. Sayın demirtaş senin ahlak ölçün nedir bilelim. mesela imam ne yapsa ahlaksızlık olurdu, onun hangi hareketine ahlaksızlık derdin? Unutma her mesleğin gerektirdiği belli davranış kuralları vardır. Bu çok temel bir ilkedir. Tabi parti başkanlığının da.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
O ülkelerdeki PKK'lı sayıları Kandil'i geçti! İşte rakamlar
İngiltere'den Hamas sürprizi! Teklifi duyurdular: Umarım kabul ederler