‘Cennet Kuşları’nın mükemmel yorumu/VİDEO

Çocuk ilahilerinde yeni bir ekol! Cennet Kuşları adlı grup hareketli, canlı ve neşeli parçaları ile çocukların minik gönüllerini fethetmeye devam ediyor.

‘Cennet Kuşları’nın mükemmel yorumu/VİDEO
‘Cennet Kuşları’nın mükemmel yorumu/VİDEO
GİRİŞ 10.04.2008 16:16 GÜNCELLEME 29.08.2020 18:45
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Çocuk ilahilerinde yeni bir ekol! Cennet Kuşları adlı grup hareketli, canlı ve neşeli parçaları ile çocukların minik gönüllerini fethetmeye devam ediyor. Birbirinden güzel parçaları seslendiren grubun bir ilahisini sizin için hazırladık. Çalışmalarının devamını beklediğimiz gruba başarılar diliyoruz.

 

 

Merkezi Ürdün’de bulunan “Cennet Kuşları Sanat Kurumu” tarafından hazırlanan bu albüm, ilkokul çağındaki çocukların yeteneklerini sergilemek ve eğitimlerine katkıda bulunmak amacıyla hazırlanmıştır.

 

 

 

 

“Cennet Kuşları Sanat Kurumu” bünyesinde kurulan ve 6 Filistin’li kız çocuğundan oluşan “Cennet Kuşları” ilahi grubu Ulaşabildikleri tüm İslam ülkelerinde dikkatleri üzerlerine çekmiştir. 2006 yılından itibaren Ürdün, Kuveyt, Mısır ve Suudi Arabistan gibi ülkelerde liste başı olmayı başarmıştır.

 

 

 

 

Ülkemizde de uzun süre beklenen bu albüm “Sentez Müzik” etiketi ile Türkiye piyasalarına sunulmuştur.

 

 

 

 

“İslam’ın Şartı” ve “Ya’Taiba” adlı parçalarıyla dikkat çeken “Cennet Kuşları” albümü 13 parçadan oluşmakta olup; kaset, CD ve VCD olarak satışa sunulmaktadır.Ülkelerindeki her zorluğa rağmen yinede hayata umudla bakan bu çocukları tebrik ederiz.

 

 

 

 
 

 

YORUMLAR 2
  • fatih doğan 16 yıl önce Şikayet Et
    mükemmel!!.
    Cevapla
  • manifesto 16 yıl önce Şikayet Et
    GERÇEK MELEK BUNLAR. İnsanın içi temizleniyor sanki Harikasınız çocuklar.. Küçük melekler..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hakim Ziyech iddiası: Al-Shabab'a gidecek! Galatasaray'a piyango vurdu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özgür Özel'i bugün kabul edecek