Uyanış: Büyük Selçuklu 3.fragmanı | ''Üzerime bulaşan uğursuzluğu közlerde yakıp attım!''

TRT1'den tarihsel döneme ışık tutacak ele aldığı konularla seyircisinin bilgi düzeyini artıracak Nizamı Alem adında yeni dizi projesi daha geliyor. Selçuklu döneminde yaşananları gözler önüne serecek Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinin konusu nedir ve oyuncu kadrosu kimlerden oluşmaktadır? Sultan Melikşah'ın yaşamının konu olarak işleneceği Nizamı Alem dizisinde isim değişikliğine gidilerek Uyanış: Büyük Selçuklu olacak

GİRİŞ 22.09.2020 14:59 GÜNCELLEME 22.09.2020 14:59
Bu Habere 165 Yorum Yapılmış

Selçuklu İmparatorluğu dönemindeki gelişmeleri TRT1 ekranlarına taşıyacak Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinin yayın maratonundaki yerini alması için geri sayım başladı. Bilindiği üzere geçtiğimiz sezon final yaparak ekran hayatına veda eden Diriliş Ertuğrul dizisi toplamda altı sezon boyunca elde ettiği yüksek reyting oranlarıyla özellikle sosyal platformda kullanıcılar tarafından bir hayli adından söz ettirmişti.

Savaşçı 99.bölüm fragmanı: ''En ağır yaptırımı hak ediyorum komutanım!'' Gereği düşünüldü...

TRT1, Diriliş Ertuğrul dizi projesiyle benzerlik gösteren yeni bir yapıma daha imza atarak Uyanış: Büyük Selçuklu dizisini izleyici kitlesiyle buluşturmaya hazırlanıyor. Başarılı ve yetenekli oyuncu Engin Altan Düzyatan'ın Ertuğrul Gazi rolünü üstlendiği Diriliş Ertuğrul dizisinin senaristliğinde bulunan Serdar Özonalan'ın kaleme alacağı Nizamı Alem dizisi şimdiden dizi tutkunlarının ilgi odağı haline gelmeye başlarken isim değişikliği kararı alındı. Buna göre yeni isim; Uyanış: Büyük Selçuklu olarak geçecek.

Kuzey Yıldızı 33.bölüm fragmanı! ''Yıllar önce giden, bugün gitmez sandım: Değişirsin sandım''

TRT1 UYANIŞ: BÜYÜK SELÇUKLU KONUSU NEDİR?

Özel platoda çekimleri gerçekleştirilecek olan TRT1 Uyanış: Büyük Selçuklu dizisi Selçuklu İmparatorluğu dönemini konusuyla seyircisini yakın bir zaman içinde ağırlamaya hazırlanıyor. Haşhaşiler’in sebebiyet verdiği terörün de içinde olacağı dizi projesinde aynı zamanda Selçuklu devletinde çeşitli nedenlerden ötürü meydana gelen taht savaşları da farklı bir bakış açısından ele alınacak.

UYANIŞ: BÜYÜK SELÇUKLU DİZİSİ OYUNCU KADROSU KİMLERDEN OLUŞMAKTADIR?

TRT1'in Diriliş Ertuğrul projesinde hem ülkemizde hem de dünyanın pek çok ülkesinde gösterdiği başarıların ardından yeni sezondaki gerek kaliteli gerekse iddialı dizi yapımlarından bir tanesi olması beklenen Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinin müziklerine dair gelen haber heyecan seviyesini epey yükseltti.

Akli Film bünyesinde TRT'ye özel hazırlanan dizinin müziklerini usta isim Gökhan Kırdar ile dünyaca ünlü kazak müzik grubu Hassak gerçekleştirecek. Oyuncu kadrosu olarak da; Gürkan Uygun​, Buğra Gülsoy, Ekin Koç, Hatice Şendil, Leyla Lydia Tuğutlu, Cemal Toktaş, Sevda Erginci, Osman Sonant, Mehmet Özgür, Ilker Kizmaz şeklinde duyurulmuştu.

YORUMLAR 165
  • Melek 2 yıl önce Şikayet Et
    Büyük. Selçuklu Nolur fragmanı yayınlayın nolur
    Cevapla
  • Melek 2 yıl önce Şikayet Et
    Büyük Selçuklu dizi çok seviyorum Nolur hiç bitmesini
    Cevapla
  • Melek 3 yıl önce Şikayet Et
    Büyük Selçuklu çok seviyorum nolur bittimeyin
    Cevapla
  • İsmet usta 3 yıl önce Şikayet Et
    Müzik sesini kısmazsalar inanın bıraka cam izlemeyi.. Tamamen kalkarsa daha memnun kalacaz. Her kez şikayetçi
    Cevapla
  • Cezmi 3 yıl önce Şikayet Et
    Bizim tarihimiz bu olamaz hep mi Kadınlar var geçmişimiz kadınlara bu kadarmi boyun eğdi bırakın artık geçmişimizi adam gibi film yapın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...
Başkan Erdoğan'dan dev operasyon sinyali: Sınırımız komple garanti altına alınacak