Müge Anlı ile rekabete giren ünlü sunucu Didem Arslan Yılmaz hakkında suç duyurusu!

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile benzer bir program yapan ve rekabete giren ünlü sunucu Didem Arslan Yılmaz hakkında suç duyurusu yapıldı. Avukat Handan Bakbak, uzman hukukçu olarak katıldığı televizyon programında Didem Arslan Yılmaz’ın kendisini çocuk gibi azarladığı ve saygınlığına zarar verdiği gerekçesiyle hakkını arayacağını açıkladı.

Müge Anlı ile rekabete giren ünlü sunucu Didem Arslan Yılmaz hakkında suç duyurusu!
Müge Anlı ile rekabete giren ünlü sunucu Didem Arslan Yılmaz hakkında suç duyurusu!
GİRİŞ 17.12.2020 08:45 GÜNCELLEME 17.12.2020 08:45
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Avukat Handan Bakbak Didem Arslan Yılmaz ile Vazgeçme programını sunan ünlü gazeteciye suç duyurusunda bulundu. Programda Didem Arslan Yılmaz’ın kendisini çocuk gibi azarladığı ve saygınlığına zarar verdiği gerekçesiyle şikayetçi olan Bakbak'ın dilekçesinde şu ifadelere yer verdi:

 

 

9 Aralık’ta programa katılmak için stüdyoya gittim. O gün bir süredir kayıp olan Kaan Kavas ile ilgili konular irdelenecekti. Programa gelen konuk ve iki avukatı da kayıp Kaan Kavas’ın annesine yüklenmeye başladı. Ben tüm sabrım ve nezaketimle kayıp şahsın annesine yardımcı olmak için söz almaya çalışırken, birden program sunucusu Didem Arslan Yılmaz parladı.

"YETER YAYINIMI SABOTE EDİYORSUN"

 

 

Bana bağırarak, ‘Yeter, yayınımı sabote ediyorsun’ diye azarlamaya başladı. Daha sonra, ‘Seni konuşturmuyorum diye seyirciler bana yazıyorlar’ dedi. Hiç cevap vermedim. Yayın reklam arasına girince stüdyoda herkesin huzurunda ben otururken tepeme gelip ağzına geleni saymaya, ağzından tükürükler saçarak, gözlerini öfkeyle açarak bana bağırmaya başladı. ‘Yeter. Sana sus demekten bıktım. Yayın akışını bozuyorsun. Seninle uğraşmaktan yayınımı yapamıyorum, sorumu soramıyorum’ şeklinde azarlar yağdırdı.

Hiç muhatap olmadan, sakince toparlanıp yayını terk ettim ve stüdyodan ayrıldım.

"ÇOCUK AZARLAR GİBİ"

Didem Arslan Yılmaz, pençesine düştüğü egosuyla çocuk azarlar gibi beni milyonlarca kişinin önünde azarlamış, kadınlık onurumu, mesleki itibarımı ve saygınlığıma zarar vermiştir. 'Hakaret, kamuoyu önünde küçük düşürme, kişilik ve mesleki hakların ihlali ve tehdit suçundan’ şüpheli hakkında dava açılmasını talep ederim.

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 20
  • Yakub 3 yıl önce Şikayet Et
    Kadınlara kızlara söyleyin örtünsünler. Allah'tan cc korkmak gerek. Kadınları kızları korumamız için kadınların kızların daha çok evde kalmaları gerek. Erkeklerin maaşı yüksek olmalı ki eşini çocuklarına yeterince bakabilsin. Çocukları okusun. Öbür türlü kadınlar kızlar bir arada istihdam edilirse dışarıda korunur.
    Cevapla
  • Hasan. Gürdal... 3 yıl önce Şikayet Et
    Kafayı yemiş...
    Cevapla
  • Cezmi 3 yıl önce Şikayet Et
    Kasıntı konuşmalar sorular öyle komik ki kendini rezil ediyor program yapacagım diyerek. Çok itici aynı zamanda
    Cevapla
  • Saygı?! 3 yıl önce Şikayet Et
    F. Altaylı'nın yanında mı bu hale geldi, aslı mıydı bilemeyiz tabi. Ayinesi, işi , lafı belli ediyor işte kendini...
    Cevapla
  • Güler 3 yıl önce Şikayet Et
    Hakikatten bende yakıştıramadım
    Cevapla
  • Ayşe 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence avukatı deyiştirmesinler egolu sunucuyu deyiştirsinler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İzmir'de ortalık savaş alanına döndü!
Fatih Terim'e ağır darbe! Şampiyonluk şansı mucizelere kaldı