Savaşçı'nın yeni sezondaki yolculuğu neden kısa sürdü? Çareler tükenince en sonunda bunu yaptı

Beşinci sezonuyla kitlesinin huzuruna geçen Savaşçı projesinin reytinglerini yükseltme çalışmaları yapılsa da işler istenildiği gibi olmadı. Birçok ismin oyuncu kadrosundan ayrılık kararı almasıyla beraber yeni bir dönemi başlatan Savaşçı yapımının şansı yaver gitmedi. Önemli ölçüde izleyici kaybı yaşamaya başlayan Savaşçı dizisinin finale gitmesi takipçilerini hayal kırıklığına uğrattı.

Savaşçı'nın yeni sezondaki yolculuğu neden kısa sürdü? Çareler tükenince en sonunda bunu yaptı
Savaşçı'nın yeni sezondaki yolculuğu neden kısa sürdü? Çareler tükenince en sonunda bunu yaptı
GİRİŞ 21.06.2021 11:04 GÜNCELLEME 21.06.2021 11:04
Bu Habere 84 Yorum Yapılmış

5.sezonunda birbirinden iddialı isimlerle oyuncu kadrosuna yenilik katarak ekrana dönüş yapan Savaşçı dizisinin destekçilerini memnun etmeyecek gelişme aktarıldı. Daha sezona başlamadan peş peşe aksiliklerle karşılaşan ve ardı arkası kesilmeyen krizlerle ortalığı çalkalayan Savaşçı dizisi resmen yolun sonuna geldi. 

Kuruluş Osman 62.bölüm fragmanı 'Yakında bu topraklarda çok büyük savaş çıkacak!' Sinyali verdiKuruluş Osman 62.bölüm fragmanı 'Yakında bu topraklarda çok büyük savaş çıkacak!' Sinyali verdi

Çeşitli sebeplerden ötürü geç bir tarihte yeni sezona başlayan Savaşçı dizisini izleyen seyirci sayısında ciddi şekilde azalma görüldüğü için acilen harekete geçilmişti. İzlenme oranlarında hedefledikleri başarı ölçütünü tutturamadıkları için altı oyuncunun birden transfer edilmesi de faydalı bir sonuç göstermedi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 198.bölüm fragmanı Meraklandıran detay! Dikkatler ikisine kesildiEşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 198.bölüm fragmanı Meraklandıran detay! Dikkatler ikisine kesildi

Ne yapılırsa yapılsın bir türlü reytinglerde yükseliş sağlayamayan ve sürekli beklentilerin çok altında kalan Savaşçı dizisi için final kararı alınması kaçınılmaz bir gerçek oldu. Hayri Aslan'ın yapımcılığında bulunduğu, Süleyman Çobanoğlu'nun senaryosunu kaleme aldığı ve yönetmenlik koltuğunda ise Eray Koçak'ın oturduğu Savaşçı'nın ekran ömrü tükendi.

TRT1 Masumlar Apartmanı'nda buruk vedalaşma! Dizinin fenomeninden içleri sızlatan karar geliyorTRT1 Masumlar Apartmanı'nda buruk vedalaşma! Dizinin fenomeninden içleri sızlatan karar geliyor

Oyuncu kadrosunda; Sarp Levendoğlu (Yüzbaşı Haydar Bozkurt), Murat Serezli (Albay Halil İbrahim Kopuz), Tamer Karadağlı (Albay Oktay Göktürk), Ekin Mert Daymaz (Astsubay Çavuş Görkem İlbeyli), Anıl Tetik (Astsubay Çavuş Savaş Çiğiltepe), Serenay Aktaş (Teğmen Selcen Efe) ve Serhat Nalbantoğlu (Tümgeneral Ahmet Kutalmış) gibi isimlerin yer aldığı Savaşçı da final kervanına katılan diziler listesine eklendi.

YORUMLAR 84
  • Tokatlı 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben Fox'taki hiçbir diziyi beğenmiyorum hiç de izlemiyorum. ATV'deki dizileri izliyorum daha çok
    Cevapla
  • emin 2 yıl önce Şikayet Et
    Kanal 7 de HİNT dizisi var mis gibi
    Cevapla
  • Asi bozkurt 2 yıl önce Şikayet Et
    TV izlemek için tek sebebimdin SAVAŞÇI artık sende yoksun TV ye de gerek yok artık
    Cevapla
  • Savaşçı 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu bir vatan dizisi Azərbaycandan bile izleniyor lütfen devamı gelsin#finalolmasın
    Cevapla
  • Nezahst 2 yıl önce Şikayet Et
    Erkan Meriç Bektaş Subaşı neden yazmadınız
    Cevapla
  • Asia 2 yıl önce Şikayet Et
    Ali Tarık Fındıkda ( Ilyas ) yazılmamış
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hakan Fidan ilk kez detaylı anlattı! 7 Şubat MİT krizi neden yaşandı?
İsmail Saymaz: Bir binayı almayı beceremeyenlere iktidarı teslim ederler mi?