MasterChef Türkiye'de çok erken gelen veda! Finale kadar gidebilmek en büyük hayaliydi ama olmadı

Aşçılık alanında eğitim alan ve genç yaşına rağmen bir hayli başarılı işler çıkaran Rabia, MasterChef Türkiye'den elendiğini öğrenir öğrenmez gözyaşlarına boğuldu. Yedek kadrosundan yarışmaya katılma fırsatı elde eden ve programın en dikkat çeken isimlerinden biri olan Rabia, MasterChef Türkiye'den ayrılırken oldukça zor anlar yaşadı. Kendini gösteremediği için mutsuz olduğunu dile getiren Rabia'nın yaşadığı üzüntü şefleri de derinden etkiledi.

MasterChef Türkiye'de çok erken gelen veda! Finale kadar gidebilmek en büyük hayaliydi ama olmadı
MasterChef Türkiye'de çok erken gelen veda! Finale kadar gidebilmek en büyük hayaliydi ama olmadı
GİRİŞ 31.10.2021 17:04 GÜNCELLEME 31.10.2021 17:04
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

''Gitmek istemiyorum!'' diyerek gözyaşlarına hakim olamayan Rabia Nur Çamurlu'nun mesleğini çok sevdiğini ve yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğini dile getirmesi MasterChef Türkiye programında yankı uyandırdı. ''Gitmeyeceğim şef. Gitmek için gelmedim buraya. Elimden gelenin fazlasını yapacağım.'' sözleriyle sonuna kadar mücadelesini gösteren Rabia MasterChef Türkiye'deki yolculuğunu artık noktalandı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz farklı kanala mı geçiyor, bitirilecek mi? Vermiyoruz deyip tavır aldılar!Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz farklı kanala mı geçiyor, bitirilecek mi? Vermiyoruz deyip tavır aldılar!

MasterChef Türkiye'den elenen yarışmacı Rabia Nur Çamurlu için samimi itiraflarda bulunan Mehmet Yalçınkaya, Biz seni çok sevdik. Sana kırıcı hiçbir şey söylemek istemiyoruz. Çünkü o kadar güzel bir kalbin var ki, o kadar pozitifsin ki... Özellikle elemelerde, buraya geldiğin günden beri gerek arkadaşlarınla gerekse bize davranışların hakikaten takdire şayandı. Bu işi sevdiğin çok belli ve bu iş içinde de verdiğin mücadeleyi gözlerimizle gördük. Bir gün hiç unutmuyorum. Çok hastaydın, yemeğini bitirip yere çökmüştün. Kalkmıştın, yemeğini yapmıştın. Biz sana bırak dedik, bırakmadın. O bile senin bu işi ne kadar çok istediğini gösteriyor.'' şeklinde ifadelere yer verdi.

Kırmızı Oda'dan panikleten haber! Üst üste krizin ardından çekimlere zorunlu ara mı verilecek?Kırmızı Oda'dan panikleten haber! Üst üste krizin ardından çekimlere zorunlu ara mı verilecek?

Ayrılmadan önce şeflere olan sevgisinin özellikle altını çizen Rabia, MasterChef Türkiye'ye veda etmeden önce çok çalışacağının sözünü verdi. Kendi hataları yüzünden elendiğinin farkında olan ve MasterChef Türkiye'de yapacak çok şeyinin olmasından ötürü üzgün olduğunu belirten Rabia, ''Pişmem gerekiyor, pişeceğim! Ve o zaman şeflerin karşısına çıktığımda helal olsun Rabia, bekliyorduk bunu demelerini istiyorum.'' diyerek yarışmadan gitti.

Kuruluş Osman 68.bölüm fragmanı Tehlike kapıda! Söylediklerine dikkat edilmezse vahim sonuçlar doğacakKuruluş Osman 68.bölüm fragmanı Tehlike kapıda! Söylediklerine dikkat edilmezse vahim sonuçlar doğacak

YORUMLAR 7
  • meyyid 2 yıl önce Şikayet Et
    midye ve kalamar henefi mezhebinde haramdır.buna rağmen bu bayan bu ürünleri yemişti o yüzden yakıştıramadım türbanlı bir bayanın haram olan bir şeyi yemesini.belki hanbeli veye maliki mezhebinde olabilir diyenlerede cevabın bu kadının memleketi bu mezheplere uygun değil derim.
    Cevapla
  • Melek 2 yıl önce Şikayet Et
    Rabia sen çok hanım hanımcık tın herşey den önce bu önemli bazı şeyler kalıcı kendinle gurur duymalısın
    Cevapla
  • Cemaldemir 2 yıl önce Şikayet Et
    Televizyonda yemek programlari görünce midem bulaniyor kusmam geliyor yemek yemek zaten baska bir sey yok yok o iyi yapmis yok o kötü yapmis hepsi hikaye yemegin iyisi kötüsü olmaz hepsi Allahin verdigi nimetlerdir
    Cevapla
  • Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    Be yapalım, ne idüğü belirsiz, her gün sevgilileri değiş tokuş yapan, lağım çukuru gibi dizileri mi seyredelim. Seyrede seyrede insanlar zıvanadan çıktı, m anlı, esr. Erol programlarına, umudun olsun ve kim kimi nasıl aldatnış, nasıl parçalamış, ihtiyarları kim öldürdü programlarına düşer oldu zavallı millet. Hiç olmasa yemek yaparak rahatlıyorlar, ayrıca bir nevi turizme hizmet.
    Cevapla
  • isimsiz 2 yıl önce Şikayet Et
    rabia'nin basarili yemek yapması kadroya girene kadardı. kadroya girdi rabia da bitti. çok başarısızı. gitmeyi haketti. bir dahaki hafta ya pelin gidecek ya da ateş
    Cevapla
  • meyyid 2 yıl önce Şikayet Et
    bu program usta şeflerin yarıştığı ve başarılı olanın kazandığı bir program değil sadece şov programı bu kızda şov değeri olmadığı için elendi.boşuna beklemeyin..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'nin Saadet'e gönderdiği vekil dönüyor! Saadet Partisi grubu düşebilir
36 bin sağlık personeli alınacak!