İyi insanların iyilik dolu hikayeleri Gönül İşi’nde

‘Tek başına ordu’ denilen, etrafındaki insanlara faydalı olmak için karşılıksız çaba sarf eden insanların yaptıkları Ülke TV’de… Programda bu hafta dört farklı gönül işi ekranlara gelecek.

İyi insanların iyilik dolu hikayeleri Gönül İşi’nde
İyi insanların iyilik dolu hikayeleri Gönül İşi’nde
GİRİŞ 02.11.2021 09:34 GÜNCELLEME 02.11.2021 09:34

Eğitimci Yazar Ahmet Durkaya Ülke TV ekranlarında gönüllere dokunan insanları, izleyicilerle tanıştırıyor. Ahmet Durkaya programda ilk olarak çocukluk hayalini gerçekleştirmek için köy çocuklarına kitap, defter ve kalem gibi eğitim araç-gereçleri dağıtan Ersin Bilge’yi ziyaret edecek.

Daha sonra soluk borusuna ekmek parçası kaçan müşterisini heimlich manevrası ile hayata döndüren Diyar Barıştan ile görüşen Durkaya, bir insanın hayatını kurtarmanın nasıl bir duygu olduğunu Diyar Bey’den dinleyecek.

Gönül İşi ekibi programda son olarak Van depreminden sonra bölgede çekim yapan fotoğraf sanatçısı Doğanay Sevindik ve depremzede Murat Güneş ile görüşecek. Depremden sonra kendilerini toparlamakta güçlük çektiğini söyleyen Doğanay Bey ve Murat Bey, yaptıkları gönül işini Ahmet Durkaya’ya anlatacak.

Dünyadaki tüm kötülüklere inat iyi şeyler olsun diye canla başla, karşılıksız çaba gösterenlerin hikâyesi Gönül İşi, Ahmet Durkaya’nın sunumuyla her Salı 18.00’de ÜLKE TV’de.

Program Adı   : Gönül İşi

Yayın tarihi     : 02 Kasım 2021, Salı

Yayın Saati      : 18.00

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Husilerden tüm dünyaya son dakika duyurusu: Yeni bir adıma hazırlanıyoruz!
Yıldızların altında tarihi yolculuk