İyi insanların iyilik dolu hikayeleri Gönül İşi’nde

‘Tek başına ordu’ denilen, etrafındaki insanlara faydalı olmak için karşılıksız çaba sarf eden insanların yaptıkları Ülke TV’de…

İyi insanların iyilik dolu hikayeleri Gönül İşi’nde
İyi insanların iyilik dolu hikayeleri Gönül İşi’nde
GİRİŞ 20.12.2021 14:20 GÜNCELLEME 20.12.2021 14:20

Eğitimci Yazar Ahmet Durkaya Ülke TV ekranlarında gönüllere dokunan insanları, izleyicilerle tanıştırıyor. Ahmet Durkaya programda bu bölüm ilk olarak Balıkesir’de sosyal medya üzerinden ‘Edremit Yardımlaşma Grubu’ adlı grubu kurarak ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştıran Güner Kaya ile görüşecek.

Güner Bey’le görüştükten sonra Adapazarı’nda yirmi beş yıldır elinde süpürgesiyle gönüllü olarak sokakları temizleyen yetmiş dokuz yaşındaki Cevat Dönmez ile konuşan Gönül İşi ekibi, Dönmez’in bu işi yapmasındaki etkenleri kendisinden dinleyecek.

Ahmet Durkaya daha sonra kırk yılda bir milyon tohumu ve elli bin fidanı toprakla buluşturan doğa aşığı Mustafa Göçer ile görüşecek ve okullarda verdiği doğa dersleri hakkında Göçer’den bilgi alacak.

Programda son olarak “Dünyayı Güzellik Kurtaracak” adlı sosyal yardımlaşma grubunu kuran Şule Güloğulları ile konuşan Gönül İşi ekibi, Güloğulları’nın köy okullarına yaptıkları yardımları ve farklı şehirlere uzanan gönül işini Ülke TV ekranlarından izleyicilere aktaracak.  

Dünyadaki tüm kötülüklere inat iyi şeyler olsun diye canla başla, karşılıksız çaba gösterenlerin hikâyesi Gönül İşi, Ahmet Durkaya’nın sunumuyla her Salı 18.00’de ÜLKE TV’de.

Program Adı   : Gönül İşi

Yayın tarihi     : 21 Aralık 2021, Salı

Yayın Saati      : 18.00

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Güler'den müttefiklere mesaj: Aklımızla dalga geçmesinler!
Sosyal medyada lüks otomobil satışı: Piyasaya göre 5 kat aşağıda fiyatlar!