Zeynep Tor tarım şehri Mersin’de

Tohumdan hasada, tarladan tezgâha Türkiye tarımının gücü ‘Topraktan Sofraya’ ile Ülke TV ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. Topraktan Sofraya bu hafta Mersin’den ekranlara gelecek.

Zeynep Tor tarım şehri Mersin’de
Zeynep Tor tarım şehri Mersin’de
GİRİŞ 09.04.2022 11:10 GÜNCELLEME 09.04.2022 11:10

Topraktan Sofraya, sofralara gelen besinlerin yolculuğunu Ülke TV ekranlarına taşıyor. Zeynep Tor bu hafta, Mersin’in Tarsus ilçesinden evlere konuk olacak. Topraktan Sofraya ekibi ilk olarak yirmi altı dönüm büyüklüğünde bir domates serasına girecek. Burada sera sahipleriyle görüşen Tor, topraksız domatesin yetişme şartlarını ve normal domatesle arasındaki farkları çiftçilerden dinleyecek.

Programda ayrıca Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Osman Polat ve Orman Mühendisi Nadir Ernariçi ile görüşen Topraktan Sofraya ekibi, Mersin’de yetişen ürünler ve Tarsus yöresine ait atalık tohumlar hakkında bilgi alacak.

Daha iyi şartlarda üretim yapan üreticilerden, daha sağlıklı ürünler tüketen topluma giden yolu öğrenmeye, keşfetmeye ve anlamaya çalışan program Topraktan Sofraya, Zeynep Tor’un sunumuyla her Pazar 10:00’da Ülke TV’de.

Program Adı   : Topraktan Sofraya

Yayın tarihi     : 10 Nisan 2022, Pazar

Yayın Saati      : 10.00

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin dindarlık oranı ortaya çıktı! İşte kişisel sorunlarda sığınılan liman
Fırtına'ya derbide Samsunspor çelmesi!