Hakime Hanım'a Bir Zamanlar Çukurova'dan dev transfer! Vahide Perçin 2 yıl sonra kararını verdi

Geçtiğimiz haftalarda final yapan Bir Zamanlar Çukurova’da 2018 – 2020 yılları arasında rol alan Vahide Perçin’den sevenlerini mutlu edecek haber geldi. Bir Zamanlar Çukurova’da üstlendiği ‘Hünkar Yaman’ karakteriyle farklı bir soluk getiren Vahide Perçin, Hakime Hanım dizisiyle gümbür gümbür geliyor.

Hakime Hanım'a Bir Zamanlar Çukurova'dan dev transfer! Vahide Perçin 2 yıl sonra kararını verdi
Hakime Hanım'a Bir Zamanlar Çukurova'dan dev transfer! Vahide Perçin 2 yıl sonra kararını verdi
GİRİŞ 19.07.2022 11:46 GÜNCELLEME 19.07.2022 11:46

Bir Zamanlar Çukurova’da ‘Demir Yaman’ karakterinin annesi karakterini oynayan ve rol aldığı süre zarfında izleyenlerin hayranlıkla takip ettiği Vahide Perçin’den sevindiren haber geldi. Usta oyuncu Vahide Perçin, Ayfer Tunç’un senaryosunu kaleme aldığı ve yönetmenlik koltuğunda ise Emre Aybek’in oturduğu Hakime Hanım dizisinin kadrosuna adını yazdırdı.

Yeni yayın döneminde ATV kanalında ekran macerasına başlangıç yapacak olan Hakime Hanım yapımıyla anlaşma sağlayan Vahide Perçin’in sürpriz kararı seyircileri heyecanlandırdı.

TRT1 Kara Tahta’dan korkutan haber! Final kararından vazgeçen dizide 2 oyuncuda birden…TRT1 Kara Tahta’dan korkutan haber! Final kararından vazgeçen dizide 2 oyuncuda birden…

Yusuf Çim, Cem Davran ve Feyza Güngör gibi birbirinden iddialı isimlerin oyuncu kadrosunda yer alacağı Hakime Hanım’la el sıkışan Vahide Perçin, verdiği 2 yıllık aranın ardından ekranlara bomba gibi dönüş yapıyor. Öte yandan, Tims&B Productions imzasıyla yayın hayatına merhaba demeye hazırlanan Hakime Hanım dizisinin ABD yapımı Your Honor’dan uyarlandığı öğrenildi.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız