Şehr-i Nur Şırnak’ın samimi insanları Bahar Kapıda’da

Yemeğinden kültürüne, eğlencesinden hüznüne Anadolu’nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetler, "Bahar Kapıda" programıyla Kanal 7’de ekrana geliyor. Bahar Kapıda bu hafta Şırnak’tan evlere konuk olacak.

Şehr-i Nur Şırnak’ın samimi insanları Bahar Kapıda’da
Şehr-i Nur Şırnak’ın samimi insanları Bahar Kapıda’da
GİRİŞ 29.07.2022 11:47 GÜNCELLEME 29.07.2022 11:48

Anadolu insanının samimiyeti, Türkiye’nin cennet köşeleri, birbirinden ilginç yaşam hikayeleri Bahar Gelir’in içten sunumuyla Bahar Kapıda’da izleyici karşısına çıkıyor. Bahar Kapıda ekibi bu hafta Nuh Tufanı sonrasında ilk yerleşim yeri olarak bilinen ve bu sebeple Şehr-i Nur olarak anılan Şırnak’tan benzersiz karelerle ekrandaki yerini alacak. Bahar Kapıda ekibi Şırnak’ta ilk olarak Kürt sözlü edebiyatında kilam ve stran söyleyen sanatçı anlamına gelen Dengbejler ile buluştu. Herhangi bir çalgı aleti olmadan, geçmişte yaşanan savaş ve zulmü dile getiren Dengbejler, sesleriyle herkesi kendilerine hayran bıraktı. Bahar Gelir daha sonra kıyafetlerindeki renk uyumuyla tanınan Aziz amcayla karşılaştı. İlerleyen yaşına rağmen dinçliğinden hiçbir şey kaybetmeyen Aziz amcanın hayat öyküsünü dinleyen Gelir, gülme krizine girdi.

Bahar Kapıda ekibi son olarak buğday öğüten Leyla ablaya yardım etti. Kadının gücünü gösteren Leyla abla bir yandan buğdayını öğütürken diğer yandan hoş sohbetiyle Bahar Gelir’i kendisine hayran bıraktı.

Anadolu’nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetler ‘Bahar Kapıda’ ile Cumartesi ve Pazar 19:00’da Kanal 7’de…

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
MSB duyurdu: 7 PKK'lı terörist etkisiz!
FIFA devrime hazırlanıyor! Süper Lig heyecanı yurt dışına taşınabilir