Birbirinden güzel manzaralarla dolu Karadeniz turu Bahar Kapıda’da

Anadolu’nun her köşesini gezip, Anadolu’nun gizli kalmış bölgelerini ekrana taşıyan Bahar Kapıda programı meraklı ve keyifli sohbetlerle Kanal 7’de ekrana geliyor.

Birbirinden güzel manzaralarla dolu Karadeniz turu Bahar Kapıda’da
Birbirinden güzel manzaralarla dolu Karadeniz turu Bahar Kapıda’da
GİRİŞ 04.08.2023 14:24 GÜNCELLEME 04.08.2023 14:24

Anadolu insanının samimiyeti, Türkiye’nin cennet köşeleri, birbirinden ilginç yaşam hikâyeleri Bahar Gelir’in içten sunumuyla Bahar Kapıda’da izleyici karşısına çıkıyor. Bahar Kapıda Türkiye’de gezip görmedik yer bırakmamak için hız kesmeden yolculuklarına devam ediyor. Bahar Kapıda bu hafta nefis bir Karadeniz turuyla izleyici karşısına çıkacak. Bahar Kapıda ekibi Karadeniz gezisine Rize’den başladı. Bahar Gelir Rize’de ilk olarak atmaca ve şahin besleyen Cemil ağabeyle muhabbete daldı. Atmaca ve şahin hareketlenince heyecanlanan Bahar Gelir’in paniği Cemil ağabeyi gülmekten kırdı geçirdi. Bahar daha sonra Karadeniz’in tarihi köprülerini gezdi. Eşsiz güzellikteki manzaralara eşlik eden tarihi köprüleri inceleyen Gelir, gezerken lokma satan bir teyzeyle karşılaştı. Köprü ayağında elleriyle döktüğü lokmaları satan Fatma anneden hem hayat dersi hem de Rize yöresine ait kıymetli bilgileri alan Bahar Gelir lezzetli lokmaları yemeyi de ihmal etmedi.  

Bahar Kapıda Karadeniz gezisini Artvin’de sürdürdü. Yöre kadınlarını yanına toplayan Bahar Gelir tüm kadınların hikayelerini dinlerken kimi zaman güldü kimi zaman duygu dolu anlar yaşadı. Artvin gezisinin devamında soluğu Rasim amcanın yanında alan Gelir, âşık geleneğini sürdüren Rasim amcayla birlikte türkü söyledi. Bahar Kapıda ekibinin Karadeniz gezisinde son durağı Ardahan oldu. Bahar Gelir, Hemşin koyunu çobanlarına misafir oldu. Çobanların yayla yaşamlarını yerinden dinleyen Bahar Kapıda ekibi yayladan muhteşem görüntüler derledi.

Anadolu’nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetler ‘Bahar Kapıda’ ile Cumartesi ve Pazar 21.20’de Kanal 7’de…

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kassam’dan İsrail’e çifte darbe! ‘Ordusunu vur, kamuoyuna yön ver’
Kira getirisin de zirveye oturdular! İşte getirisi en yüksek olan iller...