Arti ve Yaş nişanlanıyor!

Bahar Yeli’nde Yaş ile Arti farkında olmadan çeşitli yerlerde denk gelseler de ilk kez birbirini görme fırsatı bulur ancak nişanlanan çift pek de mutlu değildir. Çünkü eski aşklarını unutamamışlardır. Arti ve Yaş mutluluğu bulabilecek mi?

Arti ve Yaş nişanlanıyor!
Arti ve Yaş nişanlanıyor!
GİRİŞ 11.12.2023 12:16 GÜNCELLEME 11.12.2023 12:16

4.Bölüm

Ailelerin ısrarıyla evlenmeyi kabul eden Arti ve Yaş, nişan esnasında birbirlerinin yüzüne hiç bakmazlar. Ayrıca Arti, beline konan arıyı kovmak isterken ona dokunan Yaş'ı yanlış anlar ve nişanı yarıda bırakır. Arti'nin kayınvalidesi durumu toparlamaya çalışır ve Yaş'ın ailesi de durumu anlayışla karşılar. Arti'yi ikna eden kayınvalidesi onu tekrar nişana getirir ve tören yeniden başlar. Aile arasında yapılan nişanda Arti'nin oğlu okuldan döner ve Yaş ile tanışır. Sempatik bir tanışma olur ve Anş, yeni babası olarak Yaş'ı çok sever. Arti'nin oğlu Anş'ın şımarık tavırlarını beğenmeyen Yaş'ın annesi, bu durumu tehlike olarak görür. Yaş'ın annesi bu evlilik kararından pişman mı oldu?

Çocuklarının geleceği için ikinci kez evlenmeyi kabul eden Arti ve Yaş’ın dramatik hayat hikayesi “Bahar Yeli” hafta içi her gün, saat 15:00’da Kanal 7 ekranlarında…

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Heniyye ile görüştü: Aynı adımı İsrail de atmalı!
Şoför 'Görmedim' demişti! İşte kadının otobüsün altında kalarak can verdiği görüntüler