Halil ablasını bulabilecek mi?

Rüzgarlı Tepe'de, yeni hayatlarına alışmaya çalışan Aslanlı Ailesi, Halil ve teyzesinin aşağılayıcı tavırları karşısında zorlanırken, Halil'in ablası ise Zeynep'le tanışır ve ona çok iyi davranır. Zeynep için durumlar değişiyor mu?

Halil ablasını bulabilecek mi?
Halil ablasını bulabilecek mi?
GİRİŞ 09.01.2024 17:00 GÜNCELLEME 09.01.2024 17:00

7.Bölüm

Halil, Zeynep'e acımasızca ağır işler yükler hatta Zeynep'in kolunda alerji olmasına rağmen ilaç bile almasına izin vermez. Halil, Zeynep ile uğraşırken teyzesi de Zeynep'in ailesi ile uğraşır.  Öte yandan Zeynep'in annesi Tülay ve kardeşi Merve, nefes almak için konağa haber vermeden çarşıya iner. Halil'in ablası ise ahır temizleyen Zeynep'i görür ve yanına giderek kendisiyle tanışır. Zeynep'e güzel yaklaşan ve samimi davranan Halil'in ablası Gülhan, Zeynep'in kolundaki yaraları görünce eczaneden ilaç almak için bisikletle yola çıkar fakat Halil bir türlü ablasına ulaşamaz. Ablasının başına gelenlerden Zeynep'i sorumlu tutan Halil ablasını bulabilecek mi?

Dram dolu bir hayattan bilinmez bir aşk hikayesine uzanan Halil ve Zeynep’in öyküsü "Rüzgarlı Tepe" hafta içi her gün 21:15’te Kanal 7’de…

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Özgür Özel'den dava kararı sonrası Selahattin Demirtaş açıklaması: Kabul edilir tarafı yok
Ankara skandalında o detaya dikkat! 'Bu tuzağa düşmemek lazım'