Gündüz Gece, samimi insanı ve eşsiz lezzetleriyle Niğde'de

Ekranların sempatik ismi Kürşat, Anadolu’nun güzelliklerini ekranlara taşımaya devam ediyor. Gündüz Gece bu hafta kültürel zenginlikleri, doğal güzellikleri ve zengin mutfağıyla Niğde'den evlere konuk oluyor.

Gündüz Gece, samimi insanı ve eşsiz lezzetleriyle Niğde'de
Gündüz Gece, samimi insanı ve eşsiz lezzetleriyle Niğde'de
GİRİŞ 10.02.2024 09:22 GÜNCELLEME 10.02.2024 09:22

Doğu batı, kuzey güney demeden Anadolu'yu baştan başa gezen "Gündüz Gece", izleyenlerini keyifli bir yolculuğa çıkarıyor. Kürşat'ın esprili sunumuyla ekranlara gelen "Gündüz Gece"nin bu haftaki adresi, Akdeniz ile İç Anadolu'nun kesişme noktası Niğde oluyor. Niğde'nin eşsiz lezzetteki yöresel yemeklerinin yapımına eşlik eden Kürşat, bir yandan da türkü söyleyerek ortamı neşelendirdi. Daha sonra Emli Vadisi'nin girişinde, doğayla iç içe bir sohbet gerçekleştiren Kürşat, bölgenin güzellikleri ve tarihi hakkında duyduklarından çok etkilendi.

Bahçede hem yemek yapan hem de sohbet eden Kürşat, teyzenin öğrenim hayatını ve başarılarını duyunca şaşkına döndü. Radyo ve Televizyonculuk okuyan teyze, ders niteliğinde sözler söyledi. Eşsiz lezzetli yöresel yemeklerin yapımını da izleyenleriyle paylaşan Kürşat, şarkılarla türkülerle programını noktaladı.

Dört bir yanı tarih kokan Anadolu'nun doğal güzellikleri ve bereketli topraklarını karış karış gezen "Gündüz Gece" her Cumartesi 11:40’da Kanal 7’de…

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakanlıktan yeni tereyağı kararı! En az yüzde 82 olacak
Beşiktaş'ta çok sayıda araç birbirine girdi! Ortalık savaş alanına döndü