'Bugün TV' yayın hayatına başladı

İpek Medya Grubu'nun yeni televizyon kanalı BUGÜN TV, bu sabah saat 07.00'den itibaren yayın hayatına "merhaba" dedi. Oldukça iddialı başlayan kanal "her dakika haber" formatıyla çıkıyor.

'Bugün TV' yayın hayatına başladı
'Bugün TV' yayın hayatına başladı
GİRİŞ 22.05.2009 09:38 GÜNCELLEME 22.05.2009 09:38
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Bir süredir test yayınlarını sürdüren ‘BUGÜN TV’  yayına başladı. İpek Medya Grubu'nun yeni televizyon kanalı BUGÜN TV, düne değil BUGÜN'e bakanların kanalı olarak bu sabah saat 07.00'den itibaren yayın hayatına merhaba dedi.

Ekranların en yeni haber kanalı, her saat başı, ülke ve dünya gündemindeki olayları, sadece oluş biçimiyle değil, perde arkası bilgileri ve uzman yorumlarıyla ekranlara getirecek.

BUGÜN TV YALNIZCA HABER DEĞİL

Aktif spor gündemi, orijinal altyazılı belgeseller, tarihsel dokümanter filmler, ödüllü festival yapımları, Türkiye ve dünya sosyetesinden aktiviteler, hayatın içinden güncel, çarpıcı haber belgeselleri ile BUGÜN TV ekranı dopdolu olacak.

Deneyimli bir kadronun görev yapacağı yeni kanal, aktüel tartışma programları, çevre, sağlık, otomobil, eğlence, sinema, eğitim ve kent hayatına ilişkin programlarıyla uzun zamandır beklenen ve özlenen bir alternatif olarak yola çıkıyor.

HER DAKİKA HABER

kullanKanalın, bu sabah başlayan programlı yayınındaki amacı, sıradanlığı ortadan kaldırmak. Hedef yalnızca kamuoyunu bilgilendirmek değil, kamu merakını da gidermek, seyirciyi hayalleri ile buluşturmak. Sadece son dakika değil ‘HER DAKİKA HABER’, BUGÜN TV’nin üç kelimeyle manifestosu...

TOROS: HABER ÖNCELİKLİ KANAL OLACAĞIZ

BUGÜN TV Haber Grup Direktörü Tarık Toros, yayına yeni başlayacak haber kanalıyla ilgili hedeflerini şöyle anlattı:

“BUGÜN TV, farklı ve yeni bir kanal olmak için kuruldu. Emsalleri gibi programların egemen olduğu bir kanal olmayacak, haber öncelikli bir kanal olacak. İzleyicimize aynı malzeme ile birbirinden farklı yemekler sunacağız. Sloganımız çok net; sadece son dakika değil, HER DAKİKA HABER! Seyircimizin, televizyonunu açtığı ilk birkaç dakika içinde, on anki gündemle ilgili bilgisi olacak. Yalnızca bu değil.

BUGÜN TV, haber kanallarının farkına bile varmayıp çöpe attığı malzemeyi öyle evirip kullanacak ki, başarıyı bütçeye ve kadroya bağlayanların mazeretleri ortadan kalkacak.”

YORUMLAR 5
  • berfin yaman 14 yıl önce Şikayet Et
    yuuuuuuuuuuuuhhh diyoru yanlışlık yaptınız özür diliyceksiniz. ya siz yeni yayına başladınız ama baştan fiyasko maşallah.ne bu ya mehmet ali erbil gökhan özen kumarhenede basıldı diye bi alt yazı ne bu yaaaa gökhan güney o ama haberi baştan görüp kanalı kapayan birisi bunu gökha özen diye bilicek.biliyomusunuz rütüğe binlerce gökha fanı tarafından şimdiden şikeyet edildiniz hayırlı uğurlu olsun diyorum bu da hediyenize karşılık hediyemiz.özür dilemenizi bekliyoruz diliyceksiniz inşallah.bu konu burda kapanmıycak haberiniz olsun.bi haber yapıcaksanızda inca eleyip ypn
    Cevapla
  • Baki Gazi 14 yıl önce Şikayet Et
    Ortalık haber kanalından geçilmiyor. Yav bu haber kanalı açmadaki espri ne hala anlayadım. Sayıları normal kanalları geçti.Üstelik izleyeni de yok reklamı da. Neden herkes haber kanalı açıyor? Biri bana anlatsın lütfen...
    Cevapla
  • siyah beyaz 14 yıl önce Şikayet Et
    Başarılar. Test yayınları çok başarılı idi. Ajanslardan aldıkları haberleri olduğu gibi verdiler. Diğer tv'lerden farklı olarak görüntüler üzerine spiker haberi anlatmadı. Farklı olacaklarını gösterdiler... Yansız objektif yayın yapacaklarını ümit ediyorum....Başarılar
    Cevapla
  • ali ucuncu 14 yıl önce Şikayet Et
    frekans. frekans numaralarini da ben yazayim bari 11642 H 10370
    Cevapla
  • ümit durgun 14 yıl önce Şikayet Et
    Frekans. Ben haberi okuduğumda frekansları göremedim. Bilerek mi verilmedi yoksa unutuldu mu acaba?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları paylaştı! İsrail tankları havaya uçuruldu: 12 asker öldü, 12 yaralı
Bakan Mehmet Şimşek duyurdu! 2020'den bu yana bir ilk! En düşük seviyeyi gördü