Polisle emniyet kemeri kontrolü yapan adam

Emniyet kemeri takmadığı için ceza yiyen vatandaş 'onlar da takmıyor' diyerek polisle birlikte yolda kontrol yaptı.

GİRİŞ 18.06.2014 14:49 GÜNCELLEME 18.06.2014 14:50
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Adapazarı kent merkezinde emniyet kemeri uygulaması yapan trafik ekiplerinin, emniyet kemeri takmadığı için ceza yazdığı sürücü 60 yaşındaki Özgür Çelik polislere "Kimse emniyet kemeri takmıyor" diye itiraz etti.

Trafik polisi bu itiraz üzerine sürücüyü yanına alarak cadde ortasına getirdi. Onunla birlikte yoldan geçen araçları beraber kontrol etmeye başladı. Trafik polisi "Bak emniyet kemeri var" diyerek tek tek araçlardaki sürücülerin emniyet kemeri taktıklarını gösterdi. Bir süre polislerle birlikte denetim yapan sürücü, "Tamam" diyerek ikna olunca 66 lira trafik cezası makbuzunu imzaladı.

YORUMLAR 3
  • SessizMuhendis 9 yıl önce Şikayet Et
    Kemer Takmayin ve... Arac ani fren yada kaza yaptiginda Kemer takmayan kisiler camdan disari firlar. Yuzunun tamami dagilmis,`sivi gida takviyesi` ile aylarca hastanede tedavi alani gordunuz mu canli canli?? Hatta o firlayan insanlar KEMER TAKANLARIN olmesine bile sebeb olabiliyor fuze gibi... Yurtdisinda arabaya binen kisilerin direk yaptigi seydir cunku kaza esnasinda HAYATTA TUTAN sey KAPORTA degil, KEMERDIR... Ogrenin - Ogretin!!!
    Cevapla
  • Cabir 9 yıl önce Şikayet Et
    amca haklı. bence amca sonuna kadar haklı kim bugüne kadar kemerden ceza yemişde amcaya vermişler ayıp adaletli olsun polis herkese kesmediğin kesemediğin cezaları gücünün yettii vatandaşa kesmek eşitlik değildir.hangi polis kemer takmış hayatında çekiciler öyle keyfine göre araç çekiyor onu niye çekmiyorsun diyorsun sanane istedgmi çekerim diyor bu ülkede eşitlik yok haksızlık çok
    Cevapla
  • Mahmut 9 yıl önce Şikayet Et
    her geçene yazacak şartı yokki. Seçme yöntemiyle işlem yapılıyor, yoğunluk artınca kaza riski artacağından, insanlara bunu anlatmak çok zor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Baldızdan sonra sıra yeğende! CHP'li belediyeden tepki çeken atama
Milli muharip uçak KAAN ikinci kez gökyüzü ile buluştu