"Erdoğan gibisi Türkiye'ye bir daha gelmez"

Fethiye’de, hayatında ilk kez helikopter gören yaşlı bir adam, Başbakan Erdoğan’a övgüler yağdırdı.

GİRİŞ 18.06.2014 16:10 GÜNCELLEME 18.06.2014 16:34
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Çevresinde toplananlara karşı Erdoğan’ı tek başına savunan yaşlı adam, “O adam gibi akıllı adam, bir daha gelmez Türkiye’ye” dedi.

Hasta nakli için Fethiye Devlet Hastanesi bahçesine inen ambulans helikopteri gören bazı vatandaşlar, helikopteri yakından inceledi hatıra fotoğrafı çektirdi. Hayatında ilk kez yakından bir helikopter gören yaşlı bir adam, “Helikopteri yakından gördüm. Çok memnunuz. Şu Tayyip Erdoğan’ın Allah ömrünü uzun etsin” diye konuştu.

ERDOĞAN GİBİ AKILLI ADAM GELMEZ

Çevredeki vatandaşların Başbakan Erdoğan ve AK Parti hükümetini eleştirmesine sinirlenen yaşlı adam, Başbakan Erdoğan ve hükümete övgüler yağdırdı. Eleştirilere ve yaşanan son gelişmelere aldırış edilmemesini öneren yaşlı adam ile çevresindekiler arasında geçen diyalog komik anların yaşanmasına neden oldu. Tek başına çevresindekilere karşı laf dalaşına giren yaşlı adam, “Hepsini bir tarafa bırak. Allah, Tayyip Erdoğan’ı dünya durdukça durdursun. O adam gibi akıllı adam, bir daha gelmez Türkiye’ye. Karılara maaş verdi. Benim hanım öleli 6 sene oldu. Yaşlı kadınların çalışması mümkün mü? Kadınlarda haya edep var” diye konuştu.

“KADINLARIN DUASI BU ADAMI YAŞATACAK”

Çevredeki bir vatandaşın biber fiyatlarının düşük olmasından dert yanmasına sinirlenen yaşlı adam, “Len, başlatma biberine. İsterse 20 kuruş olsun. Zarar ediyorsan yapma biberi. Vallahi billahi, dünyadaki kadınların duası bu adamı yaşatacak. Ergenekoncuları hapishaneye soktu. Ergenekoncular Menderes gibi adamı astı. Bu adamı da asacaklardı. Bu adam, dünya durdukça duracak. Bırak başka partiyi.”

YORUMLAR 21
  • Masum Köylü 9 yıl önce Şikayet Et
    Adil Burak. Sadece Allah basiret versin diyorum! Başka da birşey demeye gerek yok...
    Cevapla
  • Başbakan.R.T.E 9 yıl önce Şikayet Et
    Adil Burak bey gelsin Kardeş sizde hiç utanma yokmu??eyy gafil be vicdansız . TAYİP ERDOĞAN DEMOKRASİNİN HEYKELİNİ DİKTİ SİZ HALA .DARBE, CEHAPE, MEHAPE, VEYA CEMAAT, KAFASIYLA YAŞIYOSUN .önce burnunuzun dibini görün. ondan sonra tarşıma konunu aç. kalkıpta bu topluma akıl vermeyin.size bu hakkı kim veriyor. sen anlatıkların gemiler falan .vs sen kendi gözünle gördünmü eyy gafil vatansız edepsiz herif .sen konuşmadan ben senin kime hizmet ettiğini anlarım denizin altınta tren geçiyor toplum halk bunları görüyor ,siz ne zaman adam olacaksınız anlamakta güçlük çekiyorum.. sen neyin kafasını yaşıyosun .sen o kafandaki düşünceyi ben çok iyi bilirim . senin ne tarih bilgin nede
    Cevapla
  • barış varol 9 yıl önce Şikayet Et
    ADİL BURAK. Adil ol adi olma VESSELAM
    Cevapla
  • ÖZCAN AYAZ 9 yıl önce Şikayet Et
    TÜRK HALKI R. TAYYİP ERDOĞAN'LA DAHA NELER GÖRECEK. Sosyal Devlet olmanın ne demek olduğunu bu millet Recep Tayyip ERDOĞAN ve AK PARTİ Hükümetiyle gördü. Devlet memurları bile devlet hastanelerinden yararlanamazken, özel hastanelerin, üniversite ve araştırma hastanelerinin kapıları tüm vatandaşlara - ücretsiz - açıldı. Geçmiş hükümetler döneminde hortumlanan milyar dolarlık Tasarrufu Teşvik ve KEY paraları AK PARTİ döneminde ödendi. 27 milyar dolar hazine varlığına karşılık 23 buçuk milyar dolar IMF borcu ödenip, hazine varlıkları 200 milyar dolar seviyelerine çıkartıldı. Birileri sadece bakar. Ama göremezler. Ya da görmek istedikleri gibi görürler.
    Cevapla
  • Akil Bilir 9 yıl önce Şikayet Et
    Adil Burak önce malumat sonra yorum . Örnek gösterdiğin Sisi %13lük katılımın olduğu seçimde süngülerin gölgesinde %90oy aldı Diğer örneğin Esad 22 ilin 17sinde sandık bile kurmadan 5 ilde seçim yaptı o seçiminde katılım oranı %15lerde ve süngü gölgesinde %90 oy aldı. Oysa ülkemizde katılım %90larda oldu. Bu durumda ilkokul üçün sınıf matematik sorusu, %13-15in %90ı mı büyüktür yoksa %90ın %45i mi büyüktür. Bilene çikolata
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin dindarlık oranı ortaya çıktı! İşte kişisel sorunlarda sığınılan liman
Son yapılan anket ortaya çıktı! CHP iktidar olur mu?