Pusuya düşürdükleri bakkalı ölümüne dövdüler

Karabük’te baba ve oğul pusuya düşürdükleri bakkala meydan dayağı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

GİRİŞ 29.07.2014 11:25 GÜNCELLEME 29.07.2014 11:40
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Safranbolu ilçesine bağlı Konarı köyünde geçtiğimiz Cumartesi günü meydana gelen olayda,  bakkal dükkanı işleten Adnan Özcan Özbek (52) evine iftar yapmaya gittiği sırada dönüşte, Emin Özkan ve oğlu Mehmet Emin Özkan tarafından pusuya düşürülerek sopalarla feci şekilde dövüldü.

SAKLANARAK BEKLEDİLER
Güvenlik kameralarına saniye saniye yansıyan olayda baba ve oğlunun sopaları arkalarında saklayarak keşif yaptığı ve köy camisinin şadırvanın kenarında Özbek’i bekledikleri görülüyor. Köyülerin yardımı ile baba ve oğlunun elinden kurtulan Özbek kaldırıldığı Safranbolu Devlet Hastanesine kaldırılan kafasına 20 civarında dikiş atıldı. 

Yaşadığı korku dolu anları anlatan bakkal Adnan Özcan Özbek, “ Hiçbir sorun yok. Buradan geçerken buradan geçemiyoruz diye laf söylüyorlar. Halbuki kamyon geçiyor. Ben hep alttan aldım. Cumartesi günü iftar dönüşü bana pusu kurdular. Allah’a şükür ölümden döndük. Görüntülerde herşey belli. Adalete güveniyorum. 25-30 civarında hep kafama vurdular. Doktorların demesine göre çok ucuz atlamışım” dedi. Yaşadığı olaydan sonra baba ve oğlundan suç duyurusunda bulundu. İfadeleri alındıktan sonra serbest bırakılan şahıslar için adli soruşturma devam ediyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 7
  • hakan haklı 9 yıl önce Şikayet Et
    ak partinin herşeyi güzel ama bu ceza konusunda sıfır. inanamıyorum ya adamı öldüresiye dövüyorlar serbest bırakılıyorlar yani adam ölmedi serbestsiniz bidaha deneyin öldürünce ceza verecez der gibi nasıl bir adalettir bu? bu tür olaylar hırsızlık tecavüz vs vs bu nlara en ağır cezalar verilmeliki bir daha tekrarlanmasın caydırıcı ceza olması lazım lanetliyorum kınıyorum adamı dövüyorlar ama serbest kalıyorlar bunu gören binlerce kişi nasıl olsa cezası yok aynı şeyi yaparlar ayıp ya
    Cevapla
  • TiGeRiTo 9 yıl önce Şikayet Et
    Bravo bu asalete. tebrik ederiz yani, burada nasıl bir hak var da salıveriliyorlar anlamıyorum. eğer o esnaf suçlu bile olsa bu meydan dayağının bedeli şikayet varsa hapis olmalı!
    Cevapla
  • Ruhi Kara 9 yıl önce Şikayet Et
    EEE . Kardeşim Zabıtası Belediyesi uyumasın. Esnaf halkın yerini zapdetmesin Burada yaşadığım yerde yine aynı durumlar mevcut. Adam buzdolabını kaldırıma koyuyor. Gazeteliğini kaldırıma koyuyor Kaldırımdan sıkışmadan geçeyim diyen vatandaş, yola iniyor, yola inen vatandaşa bu sefer arkadan, ''daaaat'' diye bir korna! kornanın ardından vatandaş ''daaat da sana'' diyor. Derken araç duruyor ''ne diyosun birader'' derken başlıyor bir kavga Mesela yani! Kanunlar hükmünü adil vermediği sürece bu böyle sürer gider.
    Cevapla
  • cesur malatyalı 9 yıl önce Şikayet Et
    bu işe birde şurdan bakalım ya dayak yiyende ise suç. bilmeden konuşuyoruz önce sebebini öğrenmek lazım öyle zamanlar oluyor ki hepimiz zıvanadan çıkmıyormuyuz önce sebebini açıklasın habercilik bu değil sebebini öğrenmeden haber mi olur olayın detayını kesinlikle bilmek gerek.. kafasına vurmasalardı iyiymiş ama neyse adam sağlam kafalıymış.
    Cevapla
  • yusuf soytürk 9 yıl önce Şikayet Et
    adalet mi bu?. neden salıverildiler? mahkeme senelerce sürecek iyi halden bilmem öften püften ceza almıcaklar sonuş esnaf yediği dayakla kalacak. peki o esnaf çıkıp bunları vurup sağlanamayan adaleti sağlamaya çalışırsa ne olacak suçlu adalete bak allah korusun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Altay'dan sessiz sedasız öğrencilere yıllık 126,5 milyon TL destek
Başıboş köpek sürüsü Kocaeli'de yavru köpeği canlı canlı yedi