Namaz aşkı engel tanımıyor FOTO

Bursa'da iki ayağının da dizden aşağısı olmayan bir vatandaşın bastonundan destek alarak geldiği cami avlusunda namaz kılması objektiflere yansıdı.

Namaz aşkı engel tanımıyor FOTO
Namaz aşkı engel tanımıyor FOTO
GİRİŞ 19.01.2012 17:20 GÜNCELLEME 19.01.2012 17:20
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Takma ayaklarıyla bastona dayanarak camiye gelen vatandaş, protezlerini çıkarıp namazını eda etti. Sandalyeye oturmayı tercih etmeyip namazını sağlıklı insanlar gibi bütün şartlarına riayet ederek kılan vatandaş, görenleri hayretler içinde bıraktı.

İbadetini bütün zorluklara rağmen aksatmadan yapan vatandaşı görenler, "Namaz aşkı engel tanımıyor" demekten kendilerini alamadı.

kullan

kullan

İHA

YORUMLAR 12
  • Ahmet Gül 12 yıl önce Şikayet Et
    Allah kabul etsiğn !!!. Hrant'çılara ve Eremeni olanlara atfolunur.!!!
    Cevapla
  • salim fisek 12 yıl önce Şikayet Et
    Bu Resmi Çoğaltıp Asın. İmam efendiler,bu resmi büyütüp sandalyede namaz kılma aşığı müslümanların göreceği bir yere asın n'olur.
    Cevapla
  • halil demirel 12 yıl önce Şikayet Et
    sandalyede namaz caiz değildir.. Bu muhterem abimiz sandalyede namazın caiz olmadığını hiçbir islam aliminin kitabında böyle bir bilgi bulunmadığını biliyor olacak ki bu şekilde olası gerektiği gibi kılıyor. Allahu teala mübarek eylesin. darısı diğer eli kolu düzgün olanların başına!
    Cevapla
  • ali kocabaş 12 yıl önce Şikayet Et
    bunun adı ihlas. Allah kabul etsin. kardeşimizde ihlas damlıyor. keşke bizde ihlaslı olabilsek
    Cevapla
  • mubinkoçal 12 yıl önce Şikayet Et
    namaz. namaz dinin direğidir namazın hiçbir şekilde terkedilmesine izin yoktur oturamıyacak kadar hastaysan bile yatarak oda olmazsa ima ile kılınması farzdır savaşta dahi namazın terkine musaade yoktur okyanustasın gemi battı bir tahtaya tutunmuşsun orda bile kılmakla mukellefsın iki kişiye namaz farz değil 1-ölüye 2-deliye
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
PKK elebaşı istedi, ilk ses onlardan geldi!
Filistin bayrağı açan Türk sporcuya madalya tehdidi