Arapları yerden yere vurdu, sonra şehit oldu

Gazzeli İslam Ebu Huveysil, şehadetinden 45 dakika önce insanlığa Gazze'yi anlattı ve bu sözlerle Araplara isyan etti.

GİRİŞ 27.07.2014 15:01 GÜNCELLEME 27.07.2014 15:25
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Adı İslam Ebu Huveysil... 6 yaşında, Gazzeli bir çocuk. O da Filistinli yaşıtları gibi zalim İsrail'in bombalarının hedefi oldu. Hüveysil, İsrail'in bütün zulümlerine rağmen çıkarlarını düşünüp, susmayı tercih eden Arap liderleri yerin dibine soktuktan 45 dakika sonra şehit oldu.

ARAP DÜNYASINI YERDEN YERE VURDU

Küçük Hüveysil; ''Araplara mesajım var'' diye başladığı konuşmasında, yaşadıkları zulüm ve işkenceye ses çıkarmayıp Gazze'yi yok sayan Arap dünyasını yerden yere vuran cümleler sarf etti. Bu küçük yürekten geriye kayda alınan bu isyanı kaldı.

YORUMLAR 10
  • ali erdem 9 yıl önce Şikayet Et
    ALLAHIM CENNETİNİN EN GUZEL YERİNE AL. Allahım bu canı cennetinin en güzel köşesine koy zalimleri kahhar isminle kahreyle zulum altında olan muslumanlara yardım et muslumanları uyandır amin amin amin
    Cevapla
  • kutays 9 yıl önce Şikayet Et
    Allahım sen Bize fırsat ver ya Rab İsraillerle savaşmayı nasip eyle. Yazık hem de çok Yazık.İnsanların ürettiği silahlar insanı öldürüyor.İnsanlığı öldürüyor.Sorarım size Orada can çekişen kardeşlerim varken ben nasıl maç oynarım? Orada can çekişen kardeşlerim varken ben nasıl eğlenirim?Orada Can çekişen kardeşlerim varken ben nasıl Bayram ederim.Emin olun kardeşlerim , oradaki kardeşlerimiz şehit oldukça onlara cennet kapıları açılıyor bizede cennet kapıları kapanıyor.Burada farkındaysanız hem kendime hem siyasi liderlere hemde sizlere laf atmaktayım. Bugün bizimde başımızı bu olay gelse siz diğer müslümanlar hakkında ne düşünürdünüz? Hakkınızı helal edermiydiniz? etmezdiniz işte onlarda etmiyor.
    Cevapla
  • erhan baran 9 yıl önce Şikayet Et
    ZAMAN GÖSTERDİ Kİ!. cennet ucuz değil....................
    Cevapla
  • oğuz g 9 yıl önce Şikayet Et
    araplardan ne farkımız var diyenlere. araplardan çok farkımız var !!! araplar gibi olursak bizde öyle ağlarız, Türkiyenin önce müslümanım diyen ülkelerle savaşması gerekiyor orta doğuda söz sahibi olması için, ama sizler araplara arap ülkelerine dokunmazsınız osmanlıda böyleydi ama kahvehanelerde Türklerin lehine sohbetler edildi tren rayları söküldü vs inkar etsenize insan elindekine şükretmeli!!! öyle milliyetçilik yapıpta bölünmeyeceklerdi...
    Cevapla
  • Kahraman Maraşlı 9 yıl önce Şikayet Et
    ramazan bitti. temel candan kardeşime katılıyorum. tam anlamıyla fakındalık bile sergileyemiyoruz bu zulme karşı. Ramazan ayı da bitti. gerek sokaklarda gerekse de düğün salonlarında eğlence müzik alkol tam gaz devam edecek. kimin umurunda Filistin. Yazıklar olsun bize. imanın en alt derecesini bile (buğz etme) sergileyemiyoruz bu zalimlere karşı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beşiktaş'ta çok sayıda araç birbirine girdi! Ortalık savaş alanına döndü
Kira getirisin de zirveye oturdular! İşte getirisi en yüksek olan iller...