Gazzeliler için kafasına bir kova kum boşalttı

Son günlerde ALS hastalığına dikkat çekme adına yapılan buzlu kova eylemine, Ürdünlü bir vatandaştan çarpıcı bir tepki geldi.

GİRİŞ 25.08.2014 13:11 GÜNCELLEME 25.08.2014 14:58
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

ALS hastalarına destek olmak için başından aşağı buzlu su dökülerek yayılan kampanyayı eleştiren Ürdünlü genç, yayınladığı videoda Gazze'deki çocukların evlerinin başına yıkıldığı halde kimsenin onları anlamak için bir adım atmadığını söyledi.

Başından aşağı bir kova moloz ve kum dökerek, İsrail'in bombaladığı Gazze'de yaşayan çocukların evlerinin başlarına yıkılmasına dikkat çekti.

Ürdünlü genç meydan okumasını ise Arap Dünyasının ünlü isimleri Recai El-Kavvas ve Ahmed El-Khalidi'ye yaptı.

YORUMLAR 6
  • ŞAHİN AVCI 9 yıl önce Şikayet Et
    ÇOK GÜZEL BİR FİKİR OLMUŞ. Bizim taklitçiler belki şimdi bu sayede Gazzeyi hatırlarlar.
    Cevapla
  • abdullah 9 yıl önce Şikayet Et
    Buz saçmalığı!. Günlerdir bu buz saçmalığının ne olduğunu düşüyordum ve bir anlam veremiyorum, bugün anlıyorum ki Gazze'de ölen masum bebeklerin kanlarını göremeyen oradaki vahşeti idrak edemeyen güya "hümanistler" akıllarınca bir mesaj vermeye çalışıyorlar, ancak bu halleri bile gösteri ve kibir kokuyor...
    Cevapla
  • cel cel 9 yıl önce Şikayet Et
    işte bu !!!. bundan 3-4 saat önce ahmet çakarın als hastaları için su kovanı ile üstüne dökenlere verdiği kelime olarak hoş olmayan ama anlam derinliği olarak bize bir şeyler çağrıştıran yeni bir bakış açısının altına imzasını atmış oldu. evet işte bu şekilde daha anlamlı bir bakış açısı çıktı ortaya. en azından israf olmadı ve en önemlisi günde yüzlerce insanın çığlığını tüm dünyaya göstermiş oldu.
    Cevapla
  • hamit g.....? 9 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun. helal olsun sana
    Cevapla
  • Türk Turan birligi 9 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun. mason yahudi zuckerberg´in emriyle bütün ahmaklar buzlu su döküyor basindan asaya kadar bu ne demek dünya´yi yahudiler yönetiyor demek..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'den son dakika Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Dur ihtarına uymayan yakayı öyle bir ele verdi ki!