İran'dan Türkiye'ye şifreli tehditler!

İran resmi haber ajansı İrna, İngilizce sitesinde verdiği haberle 31 kişinin öldüğü Suruç eylemini bizzat PKK’nın yaptığını duyurdu.

İran'dan Türkiye'ye şifreli tehditler!
İran'dan Türkiye'ye şifreli tehditler!
GİRİŞ 12.08.2015 07:44 GÜNCELLEME 12.08.2015 08:29
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

İrna, Ankara-Tahran treninin saldırıya uğradığı 30 Temmuz’da 1 dakika arayla iki haber yayınladı.

Saat 14:33’de verilen ve Van’daki saldırıyı anlatan haberde bölgenin adı Fars hakimiyetini hatırlatacak şekilde Ganch olarak verildi. Saldırıdan çok kısa bir süre sonra verilen haberde Suruç’taki canlı bomba eylemi hatırlatıldı ve Suruç saldırısının Kürt yanlısı eylemciler tarafından yapıldığı belirtildi.

Aynı haberde Türkiye’nin PKK’yı bombalamasının DAEŞ’e yarayacağı iddia edildi.

İran haber ajansının bir dakika sonra saat 14:34’de verdiği haberde ise Türkiye’nin ABD ile işbirliğine başlamasının Kürt eylemcilerle yapılan Dolmabahçe görüşmelerine son vereceği, Türkiye devleti ile Kürtler arasında savaş başlayacağı, Türkiye’nin Libya’ya döneceği, bu durumda Türkiye’nin tüm altyapısının hedef alınacağı tehditkar biçimde ifade edildi.

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 17
  • Ahmed 8 yıl önce Şikayet Et
    En korkak müslüman ülke irandır.. türkiyedende korktuğu için hep arkamızdan iş çevirdiler
    Cevapla
  • Emeklidur 8 yıl önce Şikayet Et
    Osmanlı Devleti,ne zaman Batı'ya Sefer düzenlese;İran hemen Doğu sınırlarımızı karıştırırdı.Türkiye,ABD ile birlik olup,İran'ı perişan ederdi ama bu defa sıranın kendisine geleceğini biliyordu.İran,yine Türkiye'ye şükretsin
    Cevapla
  • murat 8 yıl önce Şikayet Et
    PKK ya her türlü desteği veren bir ülkeden de ancak bu açıklama beklenirdi.
    Cevapla
  • Recep 8 yıl önce Şikayet Et
    Dünyayı karıştıran Dünyada Fitnelik ve bozgunculuk Çıkartan Üç Toplum İngilizler Yahudiler Farisiler.Bunlar varolduklarından beri Dünyayı karıştırmak için var güçleriyle çalışıyorlar.İranla İsraili Düşman göstermeye çalışıyorlar ama aslında her ikisininde ortak amaçları Dünyayı kaosa sürüklemek fitne ve fesat çıkartmaktır.Bakmayın İranın İslam devleti kisvesine büründüğünü.Onlar Yahudiler kime düşmansa İranlılar da ona düşman.Onların İnanç sistemlerinide Müslümanları parçalamak için Yahudiler kurdu.Ve Bütün Mezheplerde de mutlaka Yahudilerin parmağı vardır.Bir çok Rivauetleride YAHUDİLER Meheplere tarikatlara sokmuşlerdır.
    Cevapla
  • Aras.. 8 yıl önce Şikayet Et
    aceem İSLAM düşmanı iran CİHAN PADİŞAHI YAVUZ SULTAN SELİM HAN ilkindi vakti orada olurr..,ÇOOK AMA ÇOOOKK İYİ TANIRSINIZ CİHAN PADİŞAHINI...ANLARSINIIIZZ YAAAA....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sabit ve hareketli kara hedefleri nokta atışıyla imha edildi
The Telegraph yazdı: Vladimir Putin'e büyük şok!