Rusya'dan El Bab ve Esed açıklaması

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Suriye Özel Temsilcisi Aleksandr Lavrentyev, El Bab'ın Esed'in kontrolüne teslim edileceği iddialarını yalanladı.

Rusya'dan El Bab ve Esed açıklaması
Rusya'dan El Bab ve Esed açıklaması
GİRİŞ 16.02.2017 00:25 GÜNCELLEME 16.02.2017 00:29
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Putin'in Suriye Özel Temsilcisi Aleksandr Lavrentyev, Suriye'nin kuzeyindeki el-Bab kentinin Şam'ın kontrolüne teslim edilmesi anlaşmasına varıldığı yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

"EL BAB'I ŞAM'IN KONTROLÜNE TESLİM ETMEK SÖZ KONUSU DEĞİL"

"Bu tamamen kaynağı meçhul bir iddia" diyen Lavrentyev, "Halihazırda IŞİD'in kontrolünde olan El-Bab'a yönelik Türkiye destekli Suriyeli gruplar ve Suriye ordusu operasyon yürütüyor. Ama bu konuda herhangi bir değişim söz konusu değil" dedi.

KAYNAK: SPUTNİK
YORUMLAR 3
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    elbeb ve suriye topraaklası sadece ve sadece gerçek suriye vatandaı orda oturan yerli hlkındır.bundan başkası asla ve asla bika birşey düşünülemez.galipolan allahtır.
    Cevapla
  • Yılmaz 7 yıl önce Şikayet Et
    Kanla alındı kanla verilir başka yolu yok yiyorsa gelsin alsın.
    Cevapla
  • Şartname 7 yıl önce Şikayet Et
    Şam'ın bab'ı teslim alması için önce Şehitlerimizin bedelini ödemesi gerekir. Sonra bab ve diğer çevremizden bize verilen zararın ifadesini verip onun da ayrıca bedelini ödemesi. Bir daha sınırlarımızdan bize zarar gelmeme garantisi ve Müslüman katliamı yapmama garantisi ve ayrıca suriye devlet bütünlüğü korunup yurttaşların yerli yerinde oturmaları sağlanmalı DIR.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Boykotların hedefindeki Starbucks’tan yeni Türkiye kararı
Başıboş köpekler vatandaşın kabusu oldu! Sonunda harekete geçildi! Belediyelere yazı