İddialı açıklama: Gerekirse yeniden toplanırız

İran güdümlü Haşdi Şabi örgütü, Irak Başbakanı İbadi'nin emriyle dahi dağıtılamayacağını, buna kimsenin gücünün yetmeyeceğini söyledi.

İddialı açıklama: Gerekirse yeniden toplanırız
İddialı açıklama: Gerekirse yeniden toplanırız
GİRİŞ 04.07.2017 22:47 GÜNCELLEME 04.07.2017 22:48
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Irak'ta İran güdümlü olarak hareket eden Haşdi Şabi örgütünün Üst Komisyonu Başkan Yardımcısı Ebu Mehdi Mühendis, hiç kimsenin Haşdi Şabi'yi dağıtamayacağını söyledi.

İran TV ve Radyo Birliği toplantısında konuşan Ebu Mehdi Mühendis, Haşdi Şabi’nin Musul operasyonundan sonra dağıtılacağına dair iddialara ilişkin, “Başbakan imzalasa dahi bu olmayacak. Gerekirse bir kez daha toplanılacak. Haşdi Şabi’nin dağıtılması büyük bir suçtur. Çünkü ümit verici bir harekettir” dedi.

Mühendis, “Haşdi Şabi gelecek seçime katılmayacak. Ancak Heşdi Şabi çizgisinde siyasi partiler sürece katılacak” diye konuştu. 

Heşdi Şabi yetkilisi ayrıca, “İran ve Hizbullah’ın Haşdi Şabi’ye doğrudan yardımı olmasaydı, şimdi elde ettiğimiz kazanımların hiçbiri olmayacaktı” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 27
  • Cengiz Y 6 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye olarak kendi göbeğimizi kesmenin zamanı geldi geçiyor.ABD'nin uyruğu olmayalım.Osmanlı'nın kuruluş ve gelişme sürecini iyi inceleyelim.
    Cevapla
  • oraloğlu 6 yıl önce Şikayet Et
    nasihat: imam ı Rabbani K.S. hazretleri der ki: '' sakın olaki,dolgun görünümlü, lakin içi boş başak buğday tanesi olmayın'' (mektubat)
    Cevapla
  • büyük devlet 6 yıl önce Şikayet Et
    16. türkmen tugayının türkmen bozkurtlarına selam kahrolsun mezhepçilik, yaşasın türk milleti
    Cevapla
  • hakkı coşkun 6 yıl önce Şikayet Et
    ırkcılık öldürücü zehirdir etrafında insanları bulamazsın...
    Cevapla
  • PPLLLLA 6 yıl önce Şikayet Et
    biz gelince çil gibi dağılırsınız... hem öyle bir dağılırsınız ki kendinizi bile bulamazsınız... kanıt mı? tarihe bakın...
    Cevapla
  • hak 6 yıl önce Şikayet Et
    :)))))))))))))) sen önce ülkendeki c0nileri nato üslerini kaldır. bak adamlar senin ülkende senin topraklarını kullanarak suriyede kürdistan kuruyorlar . sonra nerede kuracaklar sanıyorsun .?????? başınızı kumdan çıkarın şu osmanlı hülyalarından uyanın aradan asırlar geçti adamalar oturdukları yerden dünyayı kontrol ediyorlar sende onların ürettiklerini tüketmektenb başka ne yapabiliyorsun ? hiç?
    Cevapla
  • sezai 6 yıl önce Şikayet Et
    Strateji uzmanı Abdullah Çiftçi bunu bir televizyon kanalında aynen şöyle beyan etti bir gün gelecek Haşdi Şabi örgütü iranın başına bela olacak demişti. Helal olsun kardeşime yaptığı öngürüden dolayı.
    Cevapla
  • ddd 6 yıl önce Şikayet Et
    bu haberden bu sonucu nasıl çıkardın??
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uğurcan Çakır ve Markus Gisdol arasında gerginlik
Bayraktar HÜRKUŞ ile Akıncı'yı takip etti!