Türker'den Kemal Derviş bombası: Uçakta bakan oldu

DSP Genel Başkanı Masum Türker, Kemal Derviş'in Ecevit tarafından bakan yapılması ile ilgili çok çarpıcı bir iddiayı gündeme getirdi.

Türker'den Kemal Derviş bombası: Uçakta bakan oldu
Türker'den Kemal Derviş bombası: Uçakta bakan oldu
GİRİŞ 14.10.2015 15:01 GÜNCELLEME 14.10.2015 15:02
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

DSP Genel Başkanı Masum Türker, Ekonomiden sorumlu eski Devlet Bakanı Kemal Derviş hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Türker, "Kemal Derviş Türkiye'ye Bakan olarak davet edilmedi. Uçaktayken Bakan oldu" dedi.

İşte Masum Türker'in o açıklamaları:

"Kemal Derviş uçaktayken Bakan oldu"

"Kemal Derviş kimin adamı bilmem. Ama bizim adamımız değil. DSP'yi mahveden adamdır.

DSP'nin siyaseten özeleştiri yaparsak yaptığı iki hata var. Birinci hata Anayasa Mahkemesi Başkanı'nı Cumhurbaşkanı olarak seçmemiz. Biz parti olarak kendimizden bir aday çıkarmadık. İkincisi kriz çıkmış, Bakan değişecek benden önce koltuğa layık 10 tane arkadaşımız vardı. Zaten Kemal Derviş Türkiye'ye Bakan olarak davet edilmedi. Uçaktayken Bakan oldu. Türkiye'ye Merkez Bankası Başkanı olarak çağrıldı. Ama Kemal Derviş uçaktayken medya, uluslararası sermaye, Türkiye'yi sömürmek isteyenler, herkes Bakan olması lazım dedi.

Bakan olmakla, Merkez Bankası Başkanı olmak arasında ne fark var? Bakan olduğunuz zaman Türkiye'nin faizi ve borcunu siz idare ediyorsunuz. Hemen medya kuşandı Bakan dedi. Hatta gelirken açıklama yapmasın diye o arkadaşı iş adamı, "Kemal sakın açıklama yapma. Sen Bakan olacaksın" dedi.

DSP Genel Başkanı Masum Türker, Kanal A ekranlarında Fatin Dağıstanlı'nın hazırlayıp sunduğu Türkiye'nin Seçimi programına konuk oldu.

YORUMLAR 8
  • harun 8 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaslar deveye hendegi atlatirsiniz ama bu solcu koministlere ekenomiyi anlatamazsiniz onlarin icin tek gecerli ekenomi hortumladiklari soyduklaridir halk bitmis iflas etmis onemi yok o yuzden simdilerde kendi hortumlari kurudugu icin sesleri gur cikiyor kaale almayin delileri kendi haline birakin
    Cevapla
  • JMK BORA 12 8 yıl önce Şikayet Et
    Halen daha bu heriften medet uman chpkk lılar varya umarım iki yakaları bir araya gelmez. bir asır daha hükümet olamasınlar.
    Cevapla
  • perina 8 yıl önce Şikayet Et
    IMFnin gönderdiği tahsilatçı. bri de reform yaptı diye överler. pirinç yetiştirmeyin ithal edin dediler hem amerikadan ithal edin diye adres de verdiler bunun nesi reformsa. türkiyeyi pazar haline getirdi.
    Cevapla
  • VATANDAŞ 8 yıl önce Şikayet Et
    herşeye hayır diyen Sayın bahçeli nasıl oldu da hayır demedi
    Cevapla
  • Onur 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu hikayeye bakınca Tayyip gayri milli oluyor fakat bu masum efendi vatansever öylemi. Hala diktatör hain yakıştırması yapan ahmaklar araştırın o günkü konjonktürü ve ak ile karayı görün.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kulüpler Birliği geri adım atmıyor! Büyükekşi yönetimine büyük baskı
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi