Bebeğini unutan anneye inceleme

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Gölcük'te annenin ihmali sonucu öldüğü belirtilen bebekle ilgili inceleme başlatıldığını açıkladı.

Bebeğini unutan anneye inceleme
Bebeğini unutan anneye inceleme
GİRİŞ 22.10.2013 11:48 GÜNCELLEME 22.10.2013 12:27
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Meclis'te gazetecilerin konuyla ilgili sorularını yanıtlayan Şahin, "Kabul edilebilir bir olay değil. İyi bir bilimsel inceleme gerekiyor. Talimatı verdim, bakanlık olarak incelememizi yapacağız. Annenin psikolojisi açısından da bu incelememiz önemli. Sosyal hizmet uzmanlarımızı çalıştıracağız, daha sonra bilgi vereceğiz" dedi.

Bu arada Bakan Şahin'in, olayın araştırılması için Ankara'dan bir ekibin de Gölcük'e gitmesi talimatı verdiği öğrenildi.

 

KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR 3
  • ahmed başcıl 10 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye kadar öğretmene düşman bi toplum yok herhalde. kardeşim her toplulukta çıkabilir , insan olgusunun olduğu her yerde her şey olabilir, tasvip etmemek ayrı itham etmek ayrı, çamur atmak ayrı , bir olay üzerinden genelleme ayrı, tenzih ederim deyip kaydırmak ayrı , yazııııkkk, kişileri etiketleri ile değil insan olarak yargılayın, tabi o inceliği gösterebilecek kişi böyle densizlik yapmaz
    Cevapla
  • eric 10 yıl önce Şikayet Et
    MEB göreve. Bu kadın halen öğretmen ve (Saygıdeğer hocalarımı tenzih ediyorum) çocuklarımız bu ve bunun gibilere emanet. KPSS ile yerleşmiş bunun gibi niceleri var okullarda. Saygılarımla
    Cevapla
  • gül sayın 10 yıl önce Şikayet Et
    sorumsuzluk!!!!. aslında bebeğin ölümü bu kadının elinden kurtuluşu olmuş..daha kimbilir başına neler gelecekti..ama burada günahı yalnızca kadına yüklememek lazım anne kadar baba da bu işten sorumlu tutulmalı...onun niye sesi çıkmıyor..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bayiler aracı aldıktan sonra zam yapamayacak
Meteoroloji'den 34 ile son dakika uyarısı!