Bahar temizliğine kendinizden başlayın

Kışın yorgunluğunu bırakmak, bahara yenilenmiş bir bedenle girebilmenin formüllerinden birin ozon terapi yöntemi olduğu belirtildi.

Bahar temizliğine kendinizden başlayın
Bahar temizliğine kendinizden başlayın
GİRİŞ 07.03.2016 15:17 GÜNCELLEME 07.03.2016 15:17

Ozon terapinin, hastanın kendi bedeninden alınan kana medikal ozon gazı enjeksiyonu yapıldıktan sonra, tekrar aynı kanaldan verilmesi suretiyle yapıldığı belirtildi.

Toksinlerin atılması, dokuların yenilenmesi, bağışıklık ve dolaşım sisteminin güçlenmesi amacıyla yapılan ve bedene çok fazla fayda sağlayan ana ozon terapi yöntemi olduğu anlatıldı. Kan alındıktan sonra bir süre ozonun kanla homojen bir kıvama gelmesi için beklendiği, bu süre zarfında kanın bir nevi demlendiğini, kanın çok daha parlak ve kırmızı renge dönüştüğünü gözlemleyebilirsiniz. Alınan kan ozonla birleştirdiğinde içinde bulunan patojenlerden arındırılmış olur ve tekrar hastaya enjekte edildiğinde otojen bir etki oluşturarak yani bir nevi kendi aşınışını üreterek, nüfuz etmesi sağlanır.

Birçok rahatsızlığa iyi geliyor

Eğer majör tedaviden olumlu yanıt almak istiyorsanız, mutlaka konusunda uzman bir klinikte tedavi olunması gerekiyor. Ozon terapi sayesinde gençleşerek 18 yaşındaki birinin enerjisine kavuşabilirsiniz. Stres, kanser, kronik yorgunluk, unutkanlık, ülser, mantar hastalıkları, romatizmal ağrı, obezite, kabızlık, astım, alzaymır gibi pek çok hastalığın tedavisinde ozon terapi kullanılabilir.

Ozon tedavisi ile oksidatif stresin azaltılması veya yok edilmesinin mümkün olduğunu, böylece hücrelere verilen zararın önlenebileceğini söyleyebiliriz. Hasarın durması var olan hastalıklarda geri dönüşü ve iyileşmeyi ciddi anlamda destekler. Ozonun üç önemli etki mekanizması ile etki gösterdiğini, oksidatif stresi dolayısıyla hücre ve organ hasarını engellediğini artık iyi biliyoruz. Tüm bu olumsuz tabloyu yenmeniz ve sağlıklı, dinç bir bedene kavuşmanız için, bu bahar temizliğine ihtiyacınız var.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsmailağa liderini yurt dışına götürmeye çalışmışlar! İkinci Gülen vakası böyle önlenmiş
Kadınların futbol maçında kavga çıktı! 7 kişi yaralandı...