Erdoğan: Benim için Gülen'in iadesinden öte...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fethullah Gülen ile ilgili, "Benim için iadesinden öte, deport edilmesi çok daha isabetli olur" dedi.

GİRİŞ 30.01.2015 00:11 GÜNCELLEME 30.01.2015 00:23
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fethullah Gülen ile ilgili, "Benim için iadesinden öte, deport edilmesi çok daha isabetli olur. Deport edilsin ve Amerika, en azından 'Stratejik ortağım' veya 'Model ortağız' dediği Türkiye'ye karşı görevini yerine getirsin. Şu anda Milli Siyaset Belgesi'ne girmiş olan böyle bir örgütün başı, artık bu noktada Amerika'da tutulmamalıdır. Çünkü Amerika-Türkiye ilişkileri açısından bu önemlidir" dedi.

O İMAMLAR KAÇMAYA BAŞLADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şu anda ciddi manada Türkiye'den kaçış var. Geçenlerde bir gazetede, imamlar yayınlandı. Bu imamların bir kısmı şu anda Türkiye'yi terk etmiş durumdalar, kaçıyorlar. Madem suçlu değilsiniz niye kaçıyorsunuz  Yakayı artık ele veriyorlar" dedi.

 

KAYNAK: HABER7, AA
YORUMLAR 10
  • bekro 9 yıl önce Şikayet Et
    benim isteğim yargılanıp hakediyosa cezavini boylaması....
    Cevapla
  • mehmet akif 9 yıl önce Şikayet Et
    kaçıyorlarsa suçlu olduklarından değil, sizin şerrinizden kaçıyorlar. Suçlu-suçsuz demeden içeriye aldığınız yüzlerce masum var çünkü;
    Cevapla
  • sss 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu sakizi daha ne kadar cigneyeceksiniz
    Cevapla
  • hasim aktas 9 yıl önce Şikayet Et
    sayin cumhur baskanimcok dogru söyuyor fetto icin birde su yut disina gönderdikleriniz imamlari takip altina alsaniz memnun kalirim
    Cevapla
  • Yetmezmi ? 9 yıl önce Şikayet Et
    Sayın cumhurbaşkanım lütfen ülke sorunlarına gelelim artık ,işsizlik,yoksulluk,savaşlar,kan,gözyaşı paralel artık yeter ben şahsen bunları duyunca televizyonu kapatıyorum,haber sitesini kapatıyorum.sırf bunu yazmak için durdum .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Seçimi ve koltuğu kaybetti, köşe yazarı oldu! Kılıçdaroğlu’nun ilk yazısı yayınlandı
Fiyatını duyanlar inanamadı! Piyasayı karıştıracak SUV