Erdoğan'dan DDK'ya 'Paralel Yapı' talimatı

Kaymakamlarla bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Paralel Yapıyla mücadeleyle ilgili DDK'ya talimat verdiğini söyledi.

Erdoğan'dan DDK'ya 'Paralel Yapı' talimatı
Erdoğan'dan DDK'ya 'Paralel Yapı' talimatı
GİRİŞ 26.01.2016 19:15 GÜNCELLEME 27.01.2016 11:01
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

"Paralel yapıyla mücadele çalışmaları gerek Milli Güvenlik Kurulumuz gerekse Devlet Denetleme Kurulumu z(DDK) aracılığıyla yakından takip edilmektedir" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söyledi: 

ERDOĞAN TALİMATI VERDİ
"Şu anda bana bağlı olarak çalışan Devlet Denetleme Kurulu'nun en öncelikli görevi budur. 'Her kurumumuzu denetleyeceksin, her kurumda bu tür kim varsa tespit edip hemen yargıda bunlar için süreci başlatacaksınız' diye talimatımı verdim. Altını çizerek söylüyorum, bu konu tamamen bir devlet meselesi, devletin güvenliği meselesidir. Bu konuda her hangi bir ihmali, yanlışı olan kim olursa olsun mutlaka hak ettiği cezayı görecektir."

YORUMLAR 50
  • gerçekleri anlat 8 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Cumhurbaşkanım şu anda DDK başında bulunan Yunus Arıncı kendi döneminde teftiş kurulunu paralelciler ile doldurdu. Şimdi devletten paralelcileri temizlemek ile görevlendirildi. Bence önce işe kendi ve yardımcısı Ferhat Karaş aldığı paralelcileri temizlemekle başlasın. o zaman ne kadar samimi olduğunu ortaya koyacaktır. teftiş kurulu onun aldığı paralelcileri nasıl temizleyecek bunu DDK başkanına sormak gerekmez mi. hainler her yerde çirit atıyor, bunları alanlar işin zevk ve sefasını sürüyor. Böyle adalet olurmu?
    Cevapla
  • süpperrr 8 yıl önce Şikayet Et
    temizlik resmen başladı demektir yardımcı olmak lazım çünkü bunlar bize az çektirmedi
    Cevapla
  • serkan 8 yıl önce Şikayet Et
    devlet sırrını ifşa edenden daha tehlikelisi olmaz ,önce paralelciler temizlenmeli.. fatih sultan hz. ,sırrımı sakalım bilse keser atardım demiş.
    Cevapla
  • kara 8 yıl önce Şikayet Et
    şu paralel hainlere hizmet eden okulları kapatın önce...gerisi çorap söküğü gibi gelir...bu okullardaki idareciler halen paralele çalışıyor...gizli gizli...
    Cevapla
  • hun 8 yıl önce Şikayet Et
    cumhurbaşkanımız pkk lı memurları unutma
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe'ye teklif yağmuru: 8 futbolcuya yoğun talep!
Fahiş fiyat ve stokçuluğa ağır yaptırım! Gözler Meclis'e çevrildi