Erdoğan'dan tokat gibi cevap!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Brookings Enstitüsü'nde 'tutuklu gazeteciler' ile ilgili soruya cevap verdi.

Erdoğan'dan tokat gibi cevap!
Erdoğan'dan tokat gibi cevap!
GİRİŞ 01.04.2016 02:11 GÜNCELLEME 01.04.2016 17:49
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

İbrahim Erdoğan - Washginton

Cumhurbaşkanı Erdoğan Brookings Enstitüsü'nde soruları cevapladı. Yabancı gazetecinin 'Türkiye'deki tutuklu gazeteciler ABD için büyük bir kaygı' sorusuna Erdoğan, sert cevap verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Türkiye'de cezaevlerinde anayasayla teminat altına alınan basın hürriyeti kapsamında hükümlü ve tutuklu hiçbir gazeteci yoktur. Bunlar, buralarda çok farklı şekilde ifade ediliyor. İçeri girerken, orada bazı bağıran çağıranları gördüm. O bağıran çağıranlar da bu işi bildikleri için bağırıp çağırmıyorlar. Türkiye'de ilk defa yapılmış, halkın seçtiği cumhurbaşkanlığı seçiminde yüzde 52 ile Cumhurbaşkanı seçilmiş olan Erdoğan'a karşı burada illegal bir görüntü sergiliyorlar." diye cevap verdi.

PKK VE FETÖ ÜYESİ

Tutuklu gazeteci olduğu iddia edilen 52 isim, başta terör suçları olmak üzere birçok suçtan temyiz aşamaları da tamamlanmak suretiyle cezası kesinleşen isimlerdir. Tutuklu gazeteci olduğu iddia edilen sadece 7 isim vardır. Sadece 2’sinin sarı basın kartı vardır. Bunlar da bizi aldatmasın. 7 isimden 4’ü PKK terör örgütüne üye olmak, 3’ü ise FETÖ terör örgütüne üye olmaktan yargılanmaya devam ediyor.

FETÖ nedir açıklayayım. O da milli güvenlik strateji belgesiyle illegal faaliyetler gösteren bir örgüt. Bunun bir diğer yanıtı, cezaevlerinde anayasa ile teminat altına alınan basın hürriyeti altına hükümlü hiçbir gazeteci yoktur. Bunlar buralarda farklı şekilde ifade ediliyor.

'ORADA BAĞIRIP ÇAĞIRANLAR...'

İçeri girerken bağıran çağıranları gördüm. Bu işi bildikleri için bağırıp çağırmıyorlar. Türkiye ilk defa yapılmış bir cumhurbaşkanlığı seçiminde, yüzde 52 ile Cumhurbaşkanı seçilmiş olan Erdoğan’a karşı burada illegal bir görüntü sergiliyorlar. Şu anda yüzde 52 desteğe sahip olan Erdoğan diğer adaylardan bir tanesi ki en yakın olan yüzde 35 almıştır, arada 17 puan var, 14 partinin desteği olmasına rağmen almıştır.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 40
  • Güvenlik 8 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Cumhurbaşkanım taşeronla ilgili konuşmalardan sonra inanın gönülden bir ak partili olarak çok alındık. Bin bir çalışma ile ak partiye oy attırdığımız arkadaşlarmız resmen bizi düşman görmeye başladı sizin yüzünüzden oldu bunlar diyorlar bize bıraksa idiniz bunlar başımıza gelmezdi diyorlar. Başbakanımızın ilk açıklamasında millet Allah Ak partiden razı olsun diyorlardı şimdi kesinlikle dua eden doğru dürüst taşeron kardeşim kalmadı dersem yeridir. Bu konuya el atmanızı siz değerli Büyüğümüzden rica ediyoruz Saygılarımla.
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    sizin manşetlerde muhataplarını habire tokat manyağı yapıyor
    Cevapla
  • Gerçek Urfalı 8 yıl önce Şikayet Et
    AKLINI SEVEYİM Erdoğan , ALLAH seni başımızdan eksik etmesin .
    Cevapla
  • OKAN 8 yıl önce Şikayet Et
    Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'de tutuklanan İranlı işadamı 'Reza Zarrab' sorusunu yanıtsız bıraktı.
    Cevapla
  • SABIR 8 yıl önce Şikayet Et
    Bizi ilgilendirmiyor da ondan
    Cevapla
  • işi bilmek ! 8 yıl önce Şikayet Et
    okan bey sence neden cevaplamamıştır. mesela ben sana seninle alakası olmayan bir soru sorsam. sen demez misin. ''bana ne arkadaşım.' ama öyle demeyip laga luga edip konuşsan bu sefer konunun muhatabı olduğunu zanneder millet. değil mi. işte mesel bu. Erdoğan soruyu cevaplamış olsaydı bu seferde Türkiye konunun tarafı gibi yansıtılacaktı. Erdoğan en doğru olan şeyi yapmış.
    Cevapla
  • Firavun 8 yıl önce Şikayet Et
    Thug life yapmaya devam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
O ülkelerdeki PKK'lı sayıları Kandil'i geçti! İşte rakamlar
'Karagül' adıyla TikTok'taki yayında büyük tepki çekmişti. Vicdansız anne için yeni karar