Kılıçdaroğlu partilileri uyardı: Susun

CHP lideri Kılıçdaroğlu, AK Parti'nin dokunulmazlık teklifine 'evet' diyeceği için kendisini eleştirenlere kızdı.

Kılıçdaroğlu partilileri uyardı: Susun
Kılıçdaroğlu partilileri uyardı: Susun
GİRİŞ 22.04.2016 14:12 GÜNCELLEME 22.04.2016 15:32
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Kemal Kılıçdaroğlu'nun dokunulmazlıklarla ilgili "AK Parti'nin teklifi anayasaya aykırı ama evet diyeceğiz" sözleri partinin grup toplantısında masaya yatırıldı.

MİLLETVEKİLLERİ TEPKİ GÖSTERDİ

Milletvekilleri Kılıçdaroğlu'na "Yargı bağımsız mı ki evet diyelim? Ergenekon kararı ortada. Cumhurbaşkanı'nı da halk seçti, onun da dokunulmazlığı kalksın" dedi.

ERDAL İNÖNÜ'YÜ HATIRLATTILAR

Bazı vekillerin 1994'te DEP'lilerin dokunulmazlıklarının kaldırılmasıyla ilgili Erdal İnönü'nün ret oyu vermesini örnek gösterdikleri kaydedildi.

"SUSUN, BEKLEYİN"

Kılıçdaroğlu ise milletvekillerini şunları söyledi:

"Eleştirilerinizi anlıyorum, birçoğuna hak veriyorum ama bu bir siyasi karar. Bir stratejim var, o strateji doğrultusunda süreci yönetmeye çalışıyorum. Sanki hemen yarın oylama yapılacakmış gibi farklı görüşler açıklamanız doğru değil. Tavır alıyorsunuz, bizi zora sokuyorsunuz. Toplumun bize güveni kalmıyor. Başkalarından bedel ödemesini bekleyip, biz bedel ödemezsek bu doğru olmaz. Tutuklanılacaksa, biz tutuklanacağız."

YORUMLAR 30
  • İzmirli 8 yıl önce Şikayet Et
    Strateji mi? Bu adamın tek stratejisi var, o da ülkeyi karıştırmak! Zaten evet demesinin ardında ki maksat da budur. HDP nin dosyaları için ak partinin dosyaları üzerinden siyaset yapıp insanların kafasını karıştıracak! Düşünün bi kere, bu adam ülkenin menfaati için bugüne kadar ne yapmış!?
    Cevapla
  • Tosun Paşa 8 yıl önce Şikayet Et
    Dokunmayın küçük enişyete
    Cevapla
  • mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Bin kez seçim olsa sonuç belli,chp liler bunu bilmeli
    Cevapla
  • Mehmet şerif 8 yıl önce Şikayet Et
    strateji yapmayıda bilirmiş bak hele bak :)))
    Cevapla
  • La Edri 8 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu bebek gibi. en saf insanın bile aklına gelir. Aklı sıra dokunulmazlıklar kalkınca AK Parti li vekillerin hemen hepsine dava açılacak. Büyük ihtimal paralel Hakimlerle ortak davranarak suçlu bulunacaklar.. Sonra da Meclis yeterlilik sayısını düşürürlerse Yeniden seçime gidilecek. HEEEEEEEEEEEEEEEEE biz bunları düşünmedik dimi Kuş ...lı. Bizde diyoruz ki Vatan Millet sevdalıları olarak; Sizin gibi ülkeye çelme takmaya çalışan vatan hainleri başka türlü ortaya çıkarılamaz.. Temizlik için biraz sıkıntı çekmişiz VATAN SAĞOLSUN !!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor