Ünal'dan 'düşük profilli Başbakan' açıklaması

AK Parti Ankara Milletvekili Aydın Ünal, “Güçlü cumhurbaşkanı ve güçlü başbakan ile yürümüyor" açıklamasıyla ilgili geri adım attı.

Ünal'dan 'düşük profilli Başbakan' açıklaması
Ünal'dan 'düşük profilli Başbakan' açıklaması
GİRİŞ 11.05.2016 14:04 GÜNCELLEME 11.05.2016 14:04
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Ankara’da Keçiören Belediyesi’nin düzenlediği “Geri Dönüşümden Tornet” etkinliğine katılarak tornete binen Aydın Ünal, “Düşük profilli Başbakan” açıklamalarıyla ilgili özetle şunları söyledi:

“Kelimelerin manaları zaman içinde değişir, bazen bir kelime çok olumlu anlama gelebilir. Algısı değişince kelimenin manası da değişir. Düşük profilli kelimesi çok muhlis, sakin, vakur, mütevazi, sessiz ve derinden ilerleyen ve işini yapan bir kelimeydi. Düşük profilli kelimesi, düşük profilli bir kelimeydi. Türkiye’de de bu kelimenin manası değişti. Önemli olan halkın anladığı manadır, madem halkımız bunu kötü anlamda görüyor. Ben de bunun benim tarafımdan hata olduğunu kabul ediyorum.”

YORUMLAR 9
  • mustafa laz 7 yıl önce Şikayet Et
    lüzümsüz konuşmuşun
    Cevapla
  • Uğur 7 yıl önce Şikayet Et
    Geri adım atarken dahi evvel kendini savunma gayreti içine girmiş.Lafı fazla uzatmadan sözlerinin hatalı olduğunu kabul etmesi yeterli idi.Belki söyledikleri doğru da olabilir.Fakat her doğru her yerde söylenmez.
    Cevapla
  • ADSIZ 7 yıl önce Şikayet Et
    Sen nerede yaşadın da o anlamı yükledin merak ediyoruz doğrusu.
    Cevapla
  • reis 7 yıl önce Şikayet Et
    Aslında doğru söylemiş güçlü başbakanlık olmasın anlamında düşünmek gerek.Başkanlığa geçiş süreci bu şekilde başlamalı her geçiş süreci sancılı olur sıkıntı yapmayın.
    Cevapla
  • hakikat eri 7 yıl önce Şikayet Et
    akp fobi bazılarını öyle bir psikolojiye sürükledi ki AKP karşıtı her insanla beraber hareket etmek bunlar için bir şiar oldu. CHPsinden pareleline, Hakan Şükür'ünden uğur Dündar'ına kadar pek çoğu pkk hamiliğine soyundular. Allah sizi bildiği gibi yapsın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Muhalif gazeteci, Almanya'ya çalıştığını itiraf etti! "Bunlar üst düzey isteniyor"
S&P'nin not kararı sonrası Bakan Şimşek'ten ilk açıklama