Başbakan Yıldırım'ı CHP'li milletvekili karşıladı

CHP’li Erol, şimdiye kadar mitingler için bir ile giden Başbakan’ı karşılayan ilk CHP’li vekil oldu

GİRİŞ 24.03.2017 08:09 GÜNCELLEME 24.03.2017 10:05
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

CHP Tunceli Milletvekili Gürsel Erol, partisinin il binasında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Başbakan Binali Yıldırım'ın Tunceli Valiliği ziyaretinde karşılamaya kendisinin de gittiğini söyledi.               

Karşılama sonrasında Tunceli Valiliği toplantı salonunda gerçekleştirilen brifinge ilin milletvekili olarak kendisinin de katıldığını, Kanun Hükmünde Kararnameler ile ihraç edilenler ve Munzur Çayı üzerinde yapılması planlanan barajlara ilişkin halkın taleplerini ilettiğini ifade eden Erol, şunları kaydetti:

KILIÇDAROĞLU'NUN İZNİYLE...       

"Başbakan Sayın Binali Yıldırım ilimizi ziyaret etti. Bizler de genel başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun resmi izni dahilinde 4 belediye başkanımız, il genel meclis başkanımız ve il başkanımızla birlikte Tunceli'nin bir hoşgörü kenti olduğunu, bir nezaket kenti olduğunu kanıtlamak için valilik önündeki resmi devlet protokolünde bizler de hazır bulunduk. Başbakan'a 'Hoş geldin' diyerek kentimizin ne kadar hoşgörülü bir kent olduğunu, sayın Başbakanı karşılayarak ifade ettik. Sonra valilikteki brifinge ilin milletvekili olarak ben de katıldım. İlimizin sorunları orada dile getirildi."

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 13
  • Vatansever 7 yıl önce Şikayet Et
    Chp ve hoş görü. Meclisin vekilini ısırması gibi. Iran askeri ,Hendekçi arkadaş, arkadaşlar davet etti. 1250.000 telefonu. Hoşgörü, chp si.
    Cevapla
  • Ruhi 7 yıl önce Şikayet Et
    La bi gidin
    Cevapla
  • bal 7 yıl önce Şikayet Et
    Ey Tunceli hoşgörü memleketi olduğunuzu iddia ediyorsanız kılıçtaroğlunu reddetmeniz gerek, yoksa hoşgörüden nasibinizi alamazsınız, sözde kalır.
    Cevapla
  • fdg 7 yıl önce Şikayet Et
    Referandum taktiği. Eğer parlamenter sistem devam ederse milletvekillerimiz başbakanı bile karşılar demeye çalışmış olmalılar.
    Cevapla
  • KahramanMaraşlı 7 yıl önce Şikayet Et
    Aferin sana vekil bozuntusu bütün puanları topladın. Hadi bakalım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kayyım iddiaları gündeme bomba gibi düştü! TFF'den açıklama...
Refah saldırısı sonrası Hamas'tan ilk açıklama: Halkımızı savunmaya hazırız!