CHP tecavüzcü sapıkların idamına da karşı çıktı

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, çocuk istismarında 'hadım' cezasının yeterli olmayacağını belirtti.

CHP tecavüzcü sapıkların idamına da karşı çıktı
CHP tecavüzcü sapıkların idamına da karşı çıktı
GİRİŞ 23.02.2018 16:08 GÜNCELLEME 23.02.2018 16:08
Bu Habere 139 Yorum Yapılmış

CHP Kırıkkale Teşkilatı Kadın Kolları üyelerinin çalışmaları sonucu oluşturulan çini sergisinin açılışı, İl Kültür Merkezi Sergi Salonu'nda yapıldı.

"HADIM CAYDIRICI BİR ŞEY DEĞİL"

 

 

Açılışa katılan CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, son dönemde tartışılan çocuk istismarına yönelik hazırlanan yasa paketine ilişkin, “Çocuk istismarı konusunda hadım yeterli bir çözüm değil. Verilen ilaçlar daha sonra kesildikten sonra buna devam edilsin demek mi? Caydırıcı cezaların getirilmesini istiyoruz, öncelikle zihniyetlerin değişmesini istiyoruz ve bu konuda ne diyebilirim ki çokta caydırıcı bir önlem değil bize göre. Bu tür uygulamaları yapanların en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyoruz. Hadım caydırıcı bir şey değil.

"İDAM İNSANLIK AYIBI"

İdam ise bir insanlık ayıbıdır. İdam çözüm değil, çözüm caydırıcı yasalar ve iyi hal indirimlerinin ortadan kaldırılmasıdır. Asla iyi hal indirimleri uygulanmamalı. Bu tür suç işleyenlere karşı iyi hal indirimi uygulanmamalı. İndirimlerin uygulanması zaten bu tür şeylerin önünü açar. Kravat takmakla, takım elbise giymekle, hadım edilmekle iyi hal indirimi yapılmamalı. Bizim istediğimiz bunlar değil.” diye konuştu.

YORUMLAR 139
  • enes 6 yıl önce Şikayet Et
    zaten kendilerinde sapkınlık var, ne olacak
    Cevapla
  • Komedi 6 yıl önce Şikayet Et
    Chp resmen komedi partisi .ne istedikleri belli değil.sirf muhalefet olacağım diye bir oraya bir buraya dönüp durdukları yerde dönüp duruyorlar.idam olmasın diyor lar,hadım da olmasın.;yanı bir ömür boyu devlet içerde beslesin:)..Yarın onların çocuklarının başına taciz gerçekleşirse düşünceleri ne olacak?
    Cevapla
  • sakaryali 6 yıl önce Şikayet Et
    kus beyinli tipik CHP Ziyniyeti işte, bu halk ne olduğunuzu cok iyi biliyor artik
    Cevapla
  • DiriliŞ 6 yıl önce Şikayet Et
    Yoksa bu sapıkların oylarına da mı talipler.
    Cevapla
  • Erzincanli 6 yıl önce Şikayet Et
    Size secimde hadimligi da pkkhdp ittifakınıza idama insalık ayıbını da hatırlatacağımizdan hiiiiccccc şüpheniz olmasının......
    Cevapla
  • murat koca 6 yıl önce Şikayet Et
    ulan Allahınız varmı be pkk ıle sız kolkolaydınız kuran sahıd pkkı çözüm surecınde habura seyya r mahkeme kurup bırakanlar ve valılere operasyon yasak dıyenler kucaklamıstı,17-15 aralık tapelerı zarrab davası fetöyle nıkahlı olmanız buyuk bır aıle servetı man belgelerı vs hepsı ylan bı sız dogrucu davut hemı Allah soracak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam’dan İsrail’e çifte darbe! ‘Ordusunu vur, kamuoyuna yön ver’
Paramotor ile sürat denemesi yapan pilot 25 metreden yere çakıldı!