Mahmut Tanal Meclis'te rezil oldu

Fezlekelerin basına yansıması nedeniyle TBMM personelini suçlayan CHP'li Mahmut Tanal, bilgisizliğini ortaya koydu.

Mahmut Tanal Meclis'te rezil oldu
Mahmut Tanal Meclis'te rezil oldu
GİRİŞ 03.05.2018 08:02 GÜNCELLEME 03.05.2018 08:07
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Meclis Genel Kurulu'nda devam eden görüşmelerde söz alan CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, hakkında hazırlanan fezlekenin basına yansıması nedeniyle TBMM personelini suçladı.

Çalışanlar tarafından fezleke hakkındaki bilgilerin basına servis edildiğini savunan CHP'li vekil, TBMM Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı'dan aldığı cevapla rezil oldu.

 

 

CHP'li vekil belgelerin sızdırıldığını savundu ancak gerçek çok başkaydı.

Milletvekilleri hakkında hazırlanan fezlekelerin tüm ayrıntıları, TBMM'nin internet sitesinde yayınlanıyor.

"WEB SAYFASINDA YAYINLANDI"

Ayşenur Bahçekapılı'nın Mahmut Tanal'a verdiği cevap, tutanak metinlerine şöyle yansıdı: "Yaptığımız araştırmada ortaya çıkan sonuç şudur: Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığına sunulan 8 adet yasama dokunulmazlığı dosyası, Meclis Başkanlığı tarafından, 27 Nisan 2018 tarihinde, Anayasa ve Adalet Komisyonları üyelerinden kurulu Karma Komisyona havale yapılarak gönderilmiştir. Bu 8 adet dokunulmazlık dosyası kapsamında İstanbul Milletvekili Sayın Mahmut Tanal’ın da 2 adet dosyası bulunmaktadır. Bu havale işlemi… Türkiye Büyük Millet Meclisi İçtüzüğü’nün 51’inci maddesi gereğince, resmî tezkereyle gelen tezkereler, daha önceki bütün uygulamalarda olduğu gibi aynı günün Gelen Kâğıtlarına alınarak Türkiye Büyük Millet Meclisinin “web” sayfasında yayınlanmıştır.

"HEPSİ KAMUYA AÇIKTIR"

Gelen Kâğıtların tümü kamuya açıktır ve Türkiye Büyük Millet Meclisinin resmî internet sayfasında yayınlanmaktadır. Arzu eden herkes, gazeteciler de dâhil olmak üzere buradaki bilgilere ulaşabilmektedir."

YORUMLAR 19
  • unal 5 yıl önce Şikayet Et
    Ahaber bu SP partisinin reklamını neden aldınız herşeyiniz paramı oldu acaba
    Cevapla
  • Cahi 5 yıl önce Şikayet Et
    TBMM nin veb sitesinde yayınlandıgindan bile haberleri yok bunlarin çogu parti ayırt etmeden söylüyorum boşa koltuk zabdediyorlar bu ve bunun gibi düşünenler işini düzgun yapmayanlar bu milletin sırtında kamburdur
    Cevapla
  • erman 6 yıl önce Şikayet Et
    chp nin en iyi yaptigi sey dis dusmanlarla birlik olup bu guzel vatanimiza saldirmak bunlara oy verenlerde ayni gorusteler bunlara oy veren ve sectikleri milletvekilleride isleri gucleri camur atmak yalan dolan hersey var bunlarda normal bence
    Cevapla
  • metin 6 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar da utanma duygusu varmı rezillikleri diz boyu
    Cevapla
  • Afk 6 yıl önce Şikayet Et
    Rezillik utanmadan olur,utanma hayadan olur,haya imandan olur,iman yoksa kişide yüzü camız derisi gibi olur hiç birşey etkilemez.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha son dakika İsrail duyurusu! Nota verip resmen ilan ettiler
Fişlerde yeni ücret! Vatandaşa isyanda, sakın ödemeyin